USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На прибирання вулиць у Луцьку передбачають 20 млн

29 Січня 2020 08:44
На прибирання і підмітання вулиць у Луцьку цьогоріч планують витратити 20 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 лютого, а аукціон має розпочатися 31 березня.

Мова йде про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, схилів, скверів міста Луцька протягом року, зокрема механізоване прибирання та полив вулиць, із вивезенням зметів і сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Брище.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, ручне та механізоване прибирання, обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон, обов’язкова наявність GPS-навігації на прибиральній техніці, очищення від ґрунту та порослі території вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону, тротуару, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Послуги з прибирання і підмітання вулиць у Луцьку надаватимуть протягом 9 місяців – до кінця поточного року.

Нагадаємо, у Ківерцях прибирання вулиць цього року оцінили в 1,297 мільйона гривень, а підмітання вулиць – у 430 тисяч гривень.

Своєю чергою, Ковель у 2020 році на прибирання та підмітання вулиць планує витратити близько 13,05 мільйона гривень, Благодатне – 550 тисяч гривень, а Рожище – 1,247 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 29 Січня 2020 09:02
Поки що виїхав з дому на авто а приїхав грязному.
Брехня Показати IP 29 Січня 2020 09:02
Понеділок, вечір, Київський майдан. Їде прибиральна велика машина. Маячки мигають, ззаду причіп (порожній) щітки ПІДНЯТІ, в причіп нічого не попадає. Отаке ПРИБИРАННЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus