USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Рівненщині спецпризначенці затримали бурштинокопачів

15 Лютого 2020 10:17
На Рівненщині затримали сімох бурштинокопачів із залученням бійців спецпідрозділів. За словами силовиків, зловмисники чинили збройний опір.

Про це повідомляє Діло з посиланням на РадіоТрек.

«Спокійну ніч на Рівненщині сколихнуло відео, яке опублікували в соцмережі Інстаграм. В інтернеті повідомляють, що події відбулися у селі Лінчин на Березнівщині», – йдеться у повідомленні.
У той же час Вісті Рівненщини інформують, що працівники внутрішньої безпеки НПУ та слідчі рівненської поліції із залученням бійців кількох спецпідрозділів поліції та Національної гвардії України провели спільну спецоперацію і затримали зловмисників. Група осіб, яка мала при собі незареєстровану вогнепальну зброю, нанесла тілесні ушкодження поліцейським.
«Отримавши ухвали суду, 13 лютого 2020 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області, було проведено спецоперацію за участі працівників внутрішньої безпеки НПУ, слідчих ГУНП, бійців КОРДу, поліції особливого призначення, ТОР Управління патрульної поліції та Національної гвардії України. – повідомляє видання. – Проведено вісім санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінальних проваджень та на місцях безпосереднього розміщення незаконних копалень. Вилучено шланги довжиною майже 2 тисячі метрів, 3 мотопомпи, 16 мобільних телефонів, камуфляжний одяг, балаклави».

Зазначається також, що під час слідчих дій зловмисники продовжували чинити опір правоохоронцям.

Сім осіб затримано та доставлено до Березівського відділу поліції. Наразі вже оголошено про підозру трьом чоловікам віком 23-29 років за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Доктор Моро Показати IP 15 Лютого 2020 12:18
Які невинні ягнята.... Влада не створює робочих місць..... Воно з роду не працювало і працювати не буде, га.....и. Давити таких хитроду.....их.
Народна прокуратура Показати IP 15 Лютого 2020 15:00
Зараз суд поверне помпи та інше обладнання, бо проліція вилучила його не під час безпосереднього видобування бурштину, ось побачите. На суд такий, Незалежний... від справедливості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus