USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Томос-турі у Черкасах Порошенко на запитання про корупцію обізвав чоловіка «москальським провокатором»

18 Січня 2019 15:35
Томос-тур на чолі з президентом України Петром Порошенком і главою ПЦУ Єпіфанієм сьогодні продовжився в Черкасах, де напередодні комунальники чистили місто від снігу.

Під час «спілкування з народом» з Порошенком стався інцидент, який потрапив на відео. Запис виклали в Facebook, повідомляє Страна.

«Петре Олексійовичу, а коли ви будете боротися корупцією?», – запитав місцевий житель по-російськи. Він зазначив, що є представником місцевої громадської організації. Порошенко, помовчавши, заявив, звертаючись до місцевих жителів: «Бачите, прислали людину, яка навіть української мови не знає. Москальські провокатори навіть тут намагаються нас розколоти. Молимося за Україну, за єдину церкву, за єдність українського народу. І нехай вони почують: «Слава Україні! Це вам відповідь, пане провокатор», – заявив він.

На що чоловік відповів, що він такий же українець як і Порошенко і просто хоче, щоб в країні не було корупції. Але Порошенко вже відвернувся.


Як повідомлялося раніше, 17 січня Порошенко прибув із Томос-туром на Житомирщину. За годину до приїзду на центральній вулиці міста – Київській переклеювали білборд, розміщуючи зображення Порошенка з Томосом. Команда ОПОРИ фіксувала підвезення «потрібних» людей у Бердичеві на закриту зустріч з Президентом, доступ до якої мали тільки запрошені. Навіть місцеві депутати з Бердичева не змогли на неї потрапити. Таку ж ситуацію із підвезення громадян на зустріч з Президентом ОПОРА фіксувала в Луцьку та Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бодя Показати IP 18 Січня 2019 16:09
Як можна трепіти такого президента?! Корупція в нас процвітає в Україні а винна Росія? Ті що при владі враховуючи і Савченка з Волинської області де можна такі гроші набратиі чому ці люди ще не в тюрмі? Невже не буде справедливості на Україні?! Хто ввійде в історію України і подолає корупцію?!
Реаліст Показати IP 18 Січня 2019 17:37
Скоро всі, хто ще має мізки в цій країні, стануть московськими шпигунами. А всі зомбовані стануть кращими друзями цього ляльковода. Розумні люди йому не потрібні. Потрібне стадо.
до Боді Показати IP 18 Січня 2019 18:14
"...Корупцию победить нельзя - ее можно тольго возглавить..!!!!!" ))
Quas до до Боді Показати IP 19 Січня 2019 00:36
Я Вам больше скажу- лучше летом отдыхать, чем зимой работать. Как минимуму коррупцию надо обуздать и уменьшать.
Quas Показати IP 19 Січня 2019 00:35
Як же можна боротися з корупцією, коли ви бачите Сяючого Ангела з томосом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus