USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На відновленому ставку в Горохові вперше відбулося Водохресне купання. Фото

20 Січня 2017 12:08
Водохресне купання відбулося вчора в Горохові – уперше на відновленому ставку. На купання зважились десятки людей різного віку.

Про це написав у Фейсбуці міський голова Горохова Віктор Годик та розмістив фото.

«У четвер 19 січня відбулося Водохресне купання у нашому славному місті Горохові.

У цей день на ставу зібрались жителі та гості міста щоб зануритись в ополонку з освяченою водою, скуштувати безкоштовної ухи, випити чаю та кави та просто відпочити», - йдеться у дописі.



Нагадаємо, колишній ставок у центрі міста розчистили у квітні 2016 року. Тривалий час ця місцевість була «болотяно-очеретним центром» Горохова.



Мер міста висловив надію, що традиція Водохресного купання у Горохові розпочата у цьому році продовжиться у наступні роки і ми будемо докладати до цього максимум зусиль.



«Хотілося б подякувати всім причетним до організації Свята організаціям, підприємцям та жителям міста і навколишніх сіл за допомогу у підготовці місця для купання, надані автотранспортні засоби, продукти та іншу допомогу», - написав Віктор Годик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 20 Січня 2017 12:24
Клас! Фоторепортаж від "ВН" неймовірний! Фото професійні. І текст продуманий до тонкощів. Дякую. Ось іще б горохівська місцева влада, та запросила священників УПЦ КП. Чи я помиляюсь?
Ігор до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 20 Січня 2017 14:09
Це і є Київський патріархат.
Для Анатолія Показати IP 21 Січня 2017 20:14
Про це написав у Фейсбуці міський голова Горохова Віктор Годик та розмістив фото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus