USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині чоловік крав з магазинів скриньки для благодійних пожертв

10 Квітня 2021 07:58
На Волині судили чоловіка, який крав з магазинів скриньки для благодійних пожертв. Володимир-Волинський міський суд Волинської області призначив грабіжнику два роки умовного покарання.

Злочини трапилися наприкінці грудня минулого року та в середині січня цього року. Чоловік здійснив з магазинів у Володимирі-Волинському дві крадіжки скриньок для благодійних пожертв.

Так, 28 грудня він відкрито вкрав скриньку з 83 гривнями в магазині «Наш Край» на вулиці Луцькій, 2. 15 січня зловмисник викрав скриньку для благодійних пожертв в магазині «Ельф-1» на вулиці Ковельській, 56а, у ній було 168 гривень. Обидва злочини кваліфікували, як грабіж.

У суді грабіжник повністю визнав свою вину, зазначивши, що відшкодував збитки.

Суд спочатку призначив злочинцю покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, змінивши на два роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
102 Показати IP 10 Квітня 2021 08:47
Вже другий "робінзон" з'явився, який пристрастився викрадати те, що легким способом можна добути. Пару днів тому ЗМІ писали про першого луцького "робінзона", який викрадав у продовольчих супермартетах продукти харчування, і саме головне, що не крав там дітям булочки, кефір чи молоко, а викрадав для себе особисто: свинне та гов'яже м'ясо, риб'ячу ікру, і на судді все каявся, що у нього діти голодні і сім'ї немає що їсти. Два "бики" один одного вартують, яким перед суспільством зовсім не стидно брехати. При тому, що не один не другий не бажають знайти якусь роботу та заробляти гроші і утримувати сім'ю, як це роблять 85% простих громадян України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus