USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

На Волині готові до реорганізації дорожньої служби

4 Липня 2016 18:24
Утримання структур дорожньої служби, у тому числі, облавтодор, планують передати на рівень області.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 4 липня.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що у рамках зустрічі з віце-прем’єр-міністром Володимиром Кістіоном у Києві говорили про реорганізацію структури дорожнього господарства. Так, ОДА готова взяти на себе зобов’язання з утримання структур та підрозділів дорожньої служби на теренах області, включаючи ДП «Волинський облавтодор», але для цього потрібно узгодити з міністерствами та відомствами систему формування податків та зборів, які будуть делеговані Державній фіскальній службі та її місцевим структурам для наповнення місцевих бюджетів. Взяти на себе зобов’язання щодо облавтодору, але не мати під цим зобов’язанням схеми адміністрування податків, означатиме, зі слів посадовця, просто загубити підприємство та не виконати взятих зобов’язань.

У майбутньому в державному підпорядкуванні залишиться служба автомобільних доріг, як ланка між державним та місцевими бюджетами.

Зауважимо, що раніше говорили про передачу облавтодору та служби автомобільних доріг в розпорядження місцевих структур влади. На Волині пропонували утворити комунальне підприємство, що займатиметься питаннями ремонту та обслуговування автошляхів усіх рівнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus