USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині медики везли пацієнтку до «швидкої» на конях

11 Грудня 2018 17:19
У селі на Волині через бездоріжжя та відсутність вуличного освітлення бригада медиків пішки добиралась до пацієнтки, а потім транспортувала її за допомогою гужового транспорту.

Про це повідомила головний фельдшер обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Данилюк у Facebook.

«За умов повного бездоріжжя, відсутності вуличного освітлення, фельдшери бригади ЕМД пішки добиралися до місця виклику, де на їх допомогу чекала пацієнтка. Після наданої медичної допомоги на місці виклику, пацієнтку для подальшого лікування необхідно було доставити в лікувальний заклад.

Через відсутність твердого покриття, автомобіль швидкої не доїхав до місця виклику кілька сотень метрів», – йдеться у дописі.

Аби не втрачати дорогоцінний час медикам довелось скористатись гужовим транспортом. За кілька хвилини хвора була вже в теплому автомобілі швидкої, який і транспортував її до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тьотя Рая Показати IP 11 Грудня 2018 17:36
Медична реформа - спрацювала , вийшли з положення ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus