USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині пиятика закінчилася різаниною і розбитим авто

30 Травня 2020 09:52
29 травня близько опівдня на мікрорайоні Шахтарському у Нововолинську відбулася сутичка між компаніями, інформує БУГ.

Конфлікт стався у дворі будинку № 1. Як розповіли свідки події, від ранку на лавці сиділа компанія з двох чоловіків та двох жінок, розпиваючи спиртні напої. Згодом до них під’їхав автомобіль Жигулі, в якому були водій та пасажирка.

З автівки вийшов чоловік та ломом наніс удар в голову одному з чоловіків з компанії. Той впав на асфальт, а коли піднявся, дістав ніж та у відповідь накинувся на нападника. Друзі чоловіка, який отримав удар в голову, накинулися на водія автівки.

З автомобіля вискочила пасажирка і почала захищати чоловіка, з яким приїхала. Дві жінки, які відпочивали в компанії, приєдналися до бійки. Пасажирці відрізали шмат волосся, вона зачинилась в автомобілі. Компанія потрощила Жигулі, ломом побила лобове скло та намагалась виламати двері.

На місце події викликали поліцію та «швидку». Чоловіка, який отримав удар в голову, забрали медики екстреної допомоги.

Про сутичку написано зі слів очевидців.
ОНОВЛЕНО

Поліція з’ясовує обставини події. До ЄРДР внесено відомості за ст. 296 ч. 2 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Як розповідають правоохоронці, попередьно відомо, що конфлікт стався першочергово між жінками. Слідчі опрацьовують камери відеоспостереження, які зафіксували сутичку.

У групі Нововолинськ інфо в фейсбуці ввечері з’явилося відео – фрагмент бійки.

«Кажуть, що одна із учасниць влаштувала два дні тому бійку на п‘ятачку», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 10:03
Це вже виросло нове незалежне покоління українців, які намагаються будувати нову незалежну від усіх правил свою державу, що називається Україна, правда з алкогольним чи наркотичним напрямком.
Думай Те до Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 14:50
Нормальної молоді більше. Більшість !!! Просто от такі уйо*ки постійно світяться. А нормальні по універах, роботах, спортзалах, от їх якби не видно. Так що не брюзжіть жовчю, ніхто не винен у ваших проблемах, тільки ви.
123 Показати IP 30 Травня 2020 11:05
Бидло гуляє.....на щастя не всі такі як вищевказані ,,херої,, не треба узагальнювати...і нормальної молоді більше , тільки вони не сидять по лавках як більмо на оці..!
Маємо те, шо маємо ! Показати IP 30 Травня 2020 11:29
То є продукт культури, виховання демографічного симбіозу полішуків, завезених інжненерно-технічєскіх работніков з усього СССР, ЗеКів- шахтьоров, приправлених наркотою і мєстною самогонярою з видом через Буг на ЄС !
Народна прокуратура Показати IP 30 Травня 2020 13:47
Суворе шахтарське місто - суворі розваги. А Донбас увесь такий
Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 17:41
Так що не брюзжіть жовчю, ніхто не винен у ваших проблемах, тільки ви. Якраз цей вислів ви посвятили собі. У мене на відміну від вас все у порядку, проблемами я ніколи не страждав і не страждаю. А то, що у нас проблеми дійсно в державі є, ось тут винні ми всі разом. А не Радянська влада чи СРСР, винна у тому, що в Україні ладу немає. Цього "гегемона" ми позбулися 30 років тому та вже повинні забути. І припинити нити, що хтось вічно винний у наших проблемах. А то всі 30 років чекаємо, що хтось приїде з США чи ЄС і наведе лад, роздасть зразу всім зарплати та пенсії такі які ми бажаємо, щоб вони були і забезпечить нам майбутнє.
БУМ до Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 18:56
Крім тебе чоловіче, сесерію ніхто й не згадує... в чому твої проблеми?
Думай Те до Психопланетарій, Лип Показати IP 31 Травня 2020 20:27
На відміну від вас таварісч, "маємо, те що маємо" навів хоч і невтішні, але достовірні факти. Скрізь, де сесерія позвозила набрід різної швалі, маємо такий рівень пияцтва, наркоманії і злочинності. Да, і про Донбас чоловік в саму точку. А у вас таварісч просто бомбить від правди при згадуванні совка.
Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Травня 2020 19:29
Ти БУМ зовсім не уважний та мабуть читаєш коментар, ковтаючи ключеві слова. Маємо те, шо маємо, коментар, який перший нагадав про СРСР, а я якраз наголосив, що 30 років як вже немає цього СРСР, а люди його все згадують, що він винний. Так, що БУМБАРАШИК ти наш, буть уважний коли читаєш та відповідай за свої слова.
Анонім до Психопланетарій, Лип Показати IP 31 Травня 2020 20:27
Дивний у тебе нік. Припинив приймати ліки ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus