USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині реконструюють колишній кінотеатр під торгово-розважальний центр

8 Квітня 2019 21:29
У Нововолинську погодили реконструкцію молодіжно-розважального центру «Україна» під торгово-розважальний центр.

Містобудівні умови та обмеження для проектування відповідного об’єкту будівництва на бульварі Шевченка, 23 затвердили наказом відділу містобудування та архітектури виконкому Нововолинської міськради.

Замовником виступив підприємець Юрій Сиротюк, який раніше придбав будівлю кінотеатру «Україна» за 4,692 мільйона гривень.

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Гранично допустима висотність споруди – 20 метрів, максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 60%. Ділянка та об’єкт забудови розташовані на території громадської забудови центральної частини міста, прилеглій до пішохідної зони. Відповідно до документа, при проектуванні необхідно передбачити конструктивні рішення для будівництва на підроблюваних територіях, з врахуванням довідки Західно-Української виконавчої дирекції з ліквідації шахт для забезпечення міцності та стійкості несучих конструкцій будівлі в разі можливих просадок підроблених ґрунтів.
Планують, що в межах існуючої споруди буде побудований трьохповерховий торгівельно-розважальний центр із підвальним приміщенням. В ньому будуть розташовані заклади громадського харчування, дитячо-розважальні майданчики, кінотеатр, торгівельні місця під бутики та великий фітнес-центр. Магазини розмістять на першому, другому поверсі та в підвальному приміщенні.

На другому поверсі має бути кінотеатр на 132 місця в межах колишнього великого залу. Також планується центр для навчання та розвитку дітей та зали для святкування дитячих свят. На третьому поверсі буде три приміщення спортивного призначення загальною площею більше 800 м.кв. Зокрема, тренажерний зал, зал для спортивних секцій, гімнастичний, а також відкрита тераса для занять йогою та оздоровчою фізкультурою на свіжому повітрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 8 Квітня 2019 22:22
А дідів старих туди будуть пускати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus