USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині створили робочу групу, що готуватиме план відродження історичної Олики

25 Жовтня 2018 12:47
До складу робочої групи, що повинна напрацювати заходи щодо відродження історичного населеного пункту Олика, увійшли науковці, чиновники облдержадміністрації, краєзнавці та представники місцевої влади.

Розпорядження про створення робочої групи з питань відновлення і розвитку пам’яток містобудування та архітектури селища Олика, що перебувають під охороною держави, та створення туристичного центру Олика підписав голова ОДА Олександр Савченко.

«Робочій групі в місячний термін розробити План заходів щодо відродження історичного населеного пункту Олика Ківерцівського району Волинської області та подати на затвердження голові обласної державної адміністрації.

Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Валентина Цьося», - йдеться у документі.

Очолив робочу групу Валентин Цьось, секретарем робочої групи призначили провідного спеціаліста відділу проектів та програм департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Оксану Приймак.

До складу групи увійшли: доцент, завідувач секції міського будівництва та господарства ЛНТУ Богдан Боярчук (за згодою), начальник управління охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк, заступник директора департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства ОДА Віктор Довгополюк, керівник науково-проектної компанії «МІСТО України», кандидат архітектури в галузі реставрації пам’яток архітектури Володимир Заболотний (за згодою), радник патронатної служби апарату ОДА Олександр Закузенний, Олицький селищний голова Олена Кашевська (за згодою), начальник обласного управління водних ресурсів Ростислав Кравчук (за згодою), керівник патронатної служби апарату ОДА Валерій Криворог, в.о. головного лікаря обласної психіатричної лікарні селища Олика Марія Любашевська (за згодою), завідувач сектору туризму департаменту інфраструктури та туризму ОДА Станіслав Ольшевський, начальник відділу містобудування та архітектури Ківерцівської РДА Володимир Сулятицький, в.о. директора департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Андрій Ткачук, начальник управління містобудування та архітектури ОДА Микола Томчук, краєзнавець селища Олика Валентина Харковлюк (за згодою), начальник управління культури, з питань релігій та національностей ОДА Ольга Чубара та доцент кафедри економіки, безпеки та інноваційної діяльності підприємства СНУ імені Лесі Українки Ігор Чуліпа (за згодою).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus