USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

На Волині ТЦК і поліція закували в кайданки і затримали батька воїна, який зараз на передовій. Відео

7 Лютого 2024 17:02
У селі Полиці Камінь-Каширського району серед білого дня працівники поліції і територіального центру комплектування на очах у місцевих почали в’язати та запихати в поліцейський автомобіль 47-річного жителя сусіднього села.

Спершу чоловіка шарпали, а потім на території приватного подвір’я повалили на землю та закували в кайданки. Далі його посадовили в транспортний засіб, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

47-річний Олександр Войчук із села Гута-Боровенська Камінь-Каширського району приїхав до Полиць у справах. Коли він ішов дорогою, біля нього зупинився поліцейський автомобіль, в якому, крім правоохоронців, були співробітники ТЦК. Коли чоловіка силою почали змушувати сісти в авто, на допомогу кинулися місцеві жінки. Вони зафіксували дії поліції та ТЦК на відео.

За словами жінок, працівники ТЦК були у стані алкогольного сп’яніння.

Так ситуацію прокоментувала пресофіцер Волинського обласного ТЦК та СП Уляна Кравчук: «Представники Камінь-Каширського та районного ТЦК та СП і поліції на вимогу перевірки документів почули нецензурні висловлювання. Оскільки вказаний громадянин порушував громадський порядок і спокій, перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп’яніння в громадському місці, йому запропонували поїхати в підрозділ поліції для оформлення адміністративних матеріалів за вчинене правопорушення. Однак громадянин почав чинити опір співробітникам поліції, тож був затриманий».

Також пресофіцер додала: «Відповідно до вимог Законів України про військовий обов’язок та військову службу, про мобілізацію та мобілізаційну підготовку, цей громадянин є військовозобов’язаним, який мав би самостійно з’явитися до ТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних і, власне, для проходження військово-лікарської комісії».

Як повідомила дочка Олександра Войчука, її батько комісований.

Розголосу події надали жінки, які зняли дії поліції та ТЦК на телефон.

«Багато чого не зняли. Не встигли… Їхала поліція. Ці хлопці по тротуарі йшли і вони зайшли в цей двір. Поліція бистренько по тормозах, і ТЦК. Вони там паркан поламали. Наташа каже: «Я не зрозуміла, що робиться. Я була взагалі в хаті. Вискакую, а ті через забор ламаються. Мені і сусідці поламали»… І те, що вони були неадекватні, зразу видно було. ТЦКшники були п’яні», – розповіла мешканка села Надія Пасічко.

Жінка додала, що намагалася поширити відео в тематичних пабліках у Facebook, але адміністратори груп його видаляли.
Після того, як у мережі з’явилося відео з затриманням Олександра Войчука, поліцейські записали своє відео у відділку. Чоловіка запитали, як він почувається, чи має скарги і чи потребує медичної допомоги. Олександр Войчук відповів, що почувається добре й не має скарг на стан здоров’я. Також зазначив: вважає, що поліцейські діяли правомірно.

До речі, син Олександра Войчука зараз перебуває на фронті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 7 Лютого 2024 17:19
"Я з вами не бажаю розмовляти, бо ви на мене кричите" - що це слова 10 річного хлопчика,який образився? Напевно працівник поліції через свою чи то непрофесійність, чи то некомпетентність , забув для чого служить поліція в нашій державі (нагадую,служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку) і якими принципами повинні керуватися під час виконання своїх службових ОБОВ’ЯЗКІВ. Керівництво, зверніть,будь ласка, увагу та проконсультуйте працівників про наявність ст.ст.1,2,7 ЗУ «Про національну поліцію» і навчіть спілкуватися з ГРОМАДЯНАМИ.
Анонім до Анонім Показати IP 7 Лютого 2024 18:32
керівництво дуже зверне увагу і пальчиком помахає коли наступного разу ця істота мусарянська буде заносити долю :)
Вікторія Показати IP 7 Лютого 2024 18:39
Унікальне поєднання поліції і тцк......Це просто дно
Анонім Показати IP 7 Лютого 2024 19:01
Тверезі ТЦКашники план не виконають.
дідо Показати IP 7 Лютого 2024 19:10
брехня та непрофесійність поліції та тцксп...
Ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Лютого 2024 19:28
Боєць окремої механізовано бригади "Монако" випадково опинився в Полицях. Але воєнкоматівці та поліцаї недарма бюджетні гроші гризуть. Виявили та затримали
Правда Показати IP 7 Лютого 2024 20:13
А тепер відповідальність.Хтось має понести за це безчинство ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!!Якщо дійсно його син мобілізований ,то це просто неприпустимо.І як тепер вони зможуть втілювати Закон про мобілізацію???Що "менти" не знають в яких випадках мають перевіряти документи особи.На передову,там все навчать за пару днів.
Анонім до Правда Показати IP 8 Лютого 2024 10:03
Якщо син воює та сам комісований, то в чому проблема пред'явити документи?
Анатолій Показати IP 7 Лютого 2024 23:11
Для таких " суперкопів", та "супермобілізаторів" є бригада Лють та 3 штурмова бригада. Провести службове розслідування, атестацію й перевести до вищевказаних підрозділів.
Анонім Показати IP 8 Лютого 2024 07:07
тоді нашу поліцію і воєнкоми правильно назвати московськими орками
Андерсон Показати IP 8 Лютого 2024 07:24
Пов'язали пияка за порушення громадського спокою. Все правильно! А ви нешановні дописувачі, згадайте, щоб з ним було за непокору поліції? Так, відбиті нирки дубінками, так що ще подякуйте, а не мукайте:" безпрєдєл, хто відповість, ми за свої сраки боїмося і т. д. ''
Анонім до Андерсон Показати IP 8 Лютого 2024 10:49
А є зафіксоване порушення громадського спокою наприклад від тих же сусідок ? В сюжеті представниця тцк сказала про мобілізацію. Поліція теж має виконувати та діяти В МЕЖАХ закону та повноважень, а "відбиті нирки" це ст 122 та 365 до 8 років.
Таки так Показати IP 8 Лютого 2024 09:31
було б правильно провести компетентне розслідування за вказаним фактом, або хоча б журналістське
Анонім Показати IP 8 Лютого 2024 10:02
В чому проблема? Якщо він комісований чи син служить у війську, то перевірять документи і все. Ці баби дивляться якість промосковські телеграмканали і насправді думають, що прийдуть буряти і їм буде харашо?. Буряти дадуть їм цеглу в руки і пошлють на Польщу, як це робили Жуков і Сталін.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Лютого 2024 10:56
Для "перевірки документів" в одного старого хлопа задіяли 4 здорових тренованих і озброєних биків які відсиджуються в тилу замість реальної боротьби з бандюками чи диверсантами ось в чому проблема. Такі як вони можуть бити тільки слабших/неозброєних і стріляти в спину як сталін.
Правда Показати IP 8 Лютого 2024 15:01
Перевірка документів особи визначені Законом(Постанова КМ) і там 6 пунктів і "менти" це знають,на жаль багато пересічних громадян-ні і за це розплачуються,бо не хочуть читати і аналізувати,прикро.
Анонім до Правда Показати IP 8 Лютого 2024 16:04
Як це допоможе коли тебе лупцюють і крутять в машину 4 здорових і тренованих бичка зі зброєю ???
Андерсон Показати IP 9 Лютого 2024 07:51
колгоспники все за права мукають, так смішно. В нас війна, забули, бл*ді? Порушуєш спокій, не виконуєш вказівки поліції? - в кайданки.
Лучанин до Андерсон Показати IP 9 Лютого 2024 13:01
Це ти справжня бл*ядь, така ж як свавільні поліцаї і тцкашники... Зараз в поліцію неможливо потрапити працювати, бо їх не мобілізовують і справжні ухилянти чергою стоять і хабарі дають, щоб туди потрапити... А потім допомагають тцкунам незаконно затримувати громадян... Сволоти. І війна не відміняє законів... Мєнт має мати обгрунтовано причину для перевірки документів і, тим більше, для затримання. А іначе йде вслід за руським кораблем...
Андерсон до Лучанин Показати IP 9 Лютого 2024 16:15
Признайся, що все твоє потякання витікає з власного боягузства! Це їх обов'язок, Вася, ТЦК та поліції. Одних поповнювати військо, других - цьому сприяти А ту дурню, що ти тут пишеш розкажеш, тим хлопцям при власній зустрічі, не розгуби тіко аргументи
Лучанин до Андерсон Показати IP 9 Лютого 2024 18:41
Поповнювати військо потрібно в правовому цивілізованому порядку, а не такими методами... А Ті хлопці зазвичай настільки непідковані, що при найменших правових запитаннях взагалі запинаються і дають задню, бо й самі розуміють, що порушуюсь законодавство і ловлять "на лоха"... Тому і пасуться переважно по селах, де люди менш освідчені і йдуть у них на повідку... Та й взагалі, з особою яка починає пост з фрази "колгоспники все за права мукають", вести дискусію немає сенсу... Видно "містянин" в другому поколінні, якому силовики скажуть "так треба" і дубинку поглибше засунуть, а він буде ловити кайф від відчуття виконаного обов'язку перед "господарями"...
Андерсон до Лучанин Показати IP 10 Лютого 2024 06:23
Обов'язок громадянина теж знаходитися в правовому полв, а не бухому права качати та бикувати. Ще раз, ти переляканий та не можеш адекватно робити висновки. Ща таке і в мирний час крутили, мукання своє лиши для зустрічі з тими хлопцями, потім розкажеш як вони знітилися та зупиналися. Я міщанин в четвертому поколінні, тобі, що не знає своєї родини, цього не зрозуміти. І так вони ковгоспники, а твої батьки з якого села, чого в тебе нема знайомих в Луцьку вирішити свої страхи тихо та цивілізовано?
Андерсон Показати IP 10 Лютого 2024 07:14
Я бачу сільський парнішка фіксований на анальній темі!? А причому тут дубинка в сраці та господарі? гей порно передивився? мені аж цікаво стало, як ти зробив шлях від п'яного дебошира, якого крутять за непокору, до дубінки в сраці - поясни, мені аж цікаво стало чого в тебе такі сексуальні девіації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus