USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині водія, якого спіймали п’яним, оштрафували на 34 тис. та відібрали права

31 Липня 2021 21:59
Водія, якого вдруге на Волині спіймали п’яним за кермом, позбавили водійського посвідчення на три роки, а також оштрафували на 34 тисячі гривень.

Про це йдеться у постанові Ківерцівського районного суду Волинської області.

24 травня селі Четвертня Луцького району патрульні зупинили водія ЗАЗ 11030 з видимими ознаками алкогольного сп`яніння: невиразна мова та запах алкоголю. Від проходження медичного огляду на визначення стану сп’яніння він відмовився в присутності двох свідків.

Заслухавши порушника та дослідивши матеріали справи, відеозапис з реєстратора та боді-камер працівників поліції, суд дійшов висновку, що в діях обвинуваченого вбачається склад правопорушення, передбаченого ст. 130 ч. 2 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції). На рішення суду вплинуло й те, що правопорушення було здійснене повторно, адже 20 вересня 2020 року водій вчинив аналогічне правопорушення.

Відтак волинянина визнали винним, стягнувши 34 тисячі гривень штрафу та позбавивши водійського посвідчення на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus