USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині вшанували пам’ять героя Михайла Ілляшука

12 Лютого 2019 12:26
Мітинг з нагоди вшанування пам’яті старшого сержанта Михайла Ілляшука, уродженця села Свійчів Володимир-Волинськогь району, відбувся у військовій частині, де Михайло проходив службу.

Про це інформують у прес-центрі повітряного командування «Захід».

Михайло Ілляшук загинув 10 лютого 2015 року під час обстрілу бойовиками ракетами системи залпового вогню міста Краматорськ Донецької області зі сторони Горлівки. Поховали Героя 14 лютого 2015 року у рідному селі. У Володимирі-Волинському заклали Алею Слави на знак вшанування Михайла Ілляшука та ще семи Героїв, які поклали своє життя на полях битв в зоні АТО.

У пам’ятному заході взяли участь рідні та близькі, бойові побратими загиблого, а також керівництво повітряного командування «Захід».

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого захисника України, який ціною власного життя врятував від загибелі побратимів. Біля меморіальної дошки герою поклали квіти та запалили лампадки.

Окрім того, усі присутні долучилися до спільної поминальної молитви, яку провели настоятель Собору Юрія Переможця отець Євген Шевчук та військовий капелан радіотехнічної бригади повітряного командування «Захід» отець Мар’ян Сеник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus