USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали два мікроавтобуси з 6 тоннами дизпалива

24 Жовтня 2018 13:54
На Волині прикордонники викрили незаконну реалізацію паливно-мастильних матеріалів.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Вчора в сервісній зоні поблизу пункту пропуску «Доманове» виявили 2 мікроавтобуси «Фольксваген» та «Мерседес» з польською реєстрацією, власники яких організували незаконне придбання та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а саме - дизельного палива.

Всього у двох автомобілях знаходилось 6 тонн дизельного палива в бочках та засоби для його перекачування.

Громадян та автомобілі з вантажем передано до Нацполіції у Волинській області.

Щодо виявленого правопорушення внесено відомості в ЄРДР за ст. 198 ККУ «Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом». Проводяться подальші заходи в рамках кримінального провадження.



Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петр П Показати IP 24 Жовтня 2018 16:39
Дайте людям заработать на еду, а не вопуйте только себе
Прокуратор Показати IP 25 Жовтня 2018 10:21
Відповідь Петру! Нехай ця мавпа іде бетон місити щоб заробити поїсти, а не заробляє контробандою не платячи податки, тому що завтра вспливе десь в депутатах"месного розлива" в якого грязюка під нігтями і смердить від контробандних сигарет і пального і буде голосувати за " поїсти" своїм мавпячим інтелектом і грязними руками, а ти будеш по тим " законам" Петре жити
Читач Показати IP 25 Жовтня 2018 10:48
А хто їм сказав що пальне придбано незаконно?
))) Показати IP 25 Жовтня 2018 12:46
яка контрабанда ????.....пальне купується в білорусії на азс....сюди привозять і здають....де контрабанда ???....дизельне авто заправляється до повного і 10 л в каністру....більше білорус недозволить перевезти...а якщо бачить що бак завеликий то зразу конфіскація авто....хлопцям навозили соляри і тут приїхали опричники і все конфіскували ...те що влада видобуток бурштину кришиє..то це норм...те що капітан зам генерала області та в його підпорядкуванню ходять полковники і підполковники...то всн гуд...і дерево ешалонам за бугор іде...все зносно.....а 6тонн соляри то вже перебор....стаття ..суд...штраф...тюрма.....цирк а не країна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus