USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – високий рівень аварійності через негоду. ІНФОГРАФІКА

17 Січня 2017 11:29
У Волинській, Тернопільській, Хмельницькій, Одеській, Миколаївській і Херсонській областях зафіксовано високий рівень аварійності через негоду.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«За минулу добу в результаті ускладнених погодних умов і підвищеної аварійної ситуації на автошляхах України загинуло троє громадян, травмовано – 66», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через стан дороги при в’їзді у Нововолинськ на трасі «Ковель – Жовква» (поблизу нововолинської шахти №2) увечер 16 січня сталася ДТП за участю 6 автомобілів. Стан дороги з Нововолинська до Володимира-Волинського ще гірший, розповідають очевидці. Так, у селі Суходоли фури не можуть виїхати під гору, щоб потрапити до села Дігтів.

Зауважимо, вранці 17 січня на території Волинської області та більшості інших областей країни (Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Запорізькій) - сильний туман.

Як повідомляють у прес-службі волиняьких рятувальників, видимість на дорогах вранці - 200-500 м.

Зазначається, що на автодорогах державного значення діють спеціальні майданчики для відстою транспорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 17 Січня 2017 12:06
Називайте речі своїми іменами. Не через негоду, а через нерозчищенні дороги. Подивіться що в Луцьку коїться.
Дорожники до Волинянин Показати IP 17 Січня 2017 13:27
А при чому тут нечищені дороги?? Ми хіба знали, що зимою може зненацька випасти сніг?? Яка служба в нашій країні може передбачити таку аномалію та ще й бути готовою до цього?? Не пишіть єрунди, не ми його насипали, того снігу, не нам його убирати. Наша задача асфальт в калюжі засипати, а не сніг чистити.
Ковель Показати IP 18 Січня 2017 09:52
Дорожня служба повинна бути готова завжди ,а вони соплі жували як снігу поколіна нападало . То на що дивиться наша мерія ? Скількі людських душ пішло на той світ через владу . Задуматись пора!!
Анонім Показати IP 18 Січня 2017 09:58
Вся вина на дорожню службу через нерозчищені дороги.Скількі душ загинуло в цьому році через вас ! Задумайтесь?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus