USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині змагалися вальники лісу

28 Липня 2018 22:32
Лісівники Волині провели ХХІ змагання вальників лісу. Цьогоріч вони відбулися в Турійському районі, інформує прес-служба волинського ОУЛМГ.

Щоб здобути звання кращих із кращих, 22 учасникам змагань потрібно було показати свої професійні навички в нелегких завданнях, які, власне, й стали основними номінаціями конкурсу: звалювання дерева, обрізання гілок, підготовка бензопили до роботи, точне розкряжування дерева та розкряжування комбінованим різом. Судді оцінювали точність виконання усіх етапів конкурсних завдань та швидкість їх проходження. Одночасно головна увага під час змагань зверталася на неухильне дотримання правил охорони праці.

Перше місце заслужено виборов професіонал своєї справи, представник державного підприємства «Городоцьке лісове господарство» Віталій Крисик, котрий неодноразово перемагав в обласних етапах та представляє Волинь на Всеукраїнському рівні.

Другу сходинку посів Андрій Богданюк з Турійського лісгоспу. Третю Василь Дудка (ДП «Ковельське ЛГ»). Переможцям були вручені грамоти управління, грошові премії – за перше місце – 15 тис. грн, друге – 12 тис. грн та 9 – за третє місце), а також цінні призи від постійних спонсорів – фірм «Stihl» та «Husqvarna».

Представники Товарної біржі «Універсальна-Полісся», ТОВ «Одек» та ТзОВ «Еггура» також нагородили окремих учасників змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А де Показати IP 28 Липня 2018 22:47
Романюк пропав. Романюк то ти організував пянку нановий рік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus