USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

НАБУ здійснює обшук в екс-нардепа від Волині

23 Березня 2017 16:16
НАБУ здійснює обшуки в будинку колишнього народного депутата Миколи Мартиненка. Про це повідомляє «Українська правда».

Обшуки ведуться у будинку екс-нардепа в Глібовці. Водночас, за інформацією іншого співрозмовника «УП», тривають декілька обшуків по одному з проваджень, пов`язаних із Мартиненком.

Раніше депутат Сергій Лещенко писав, що Мартиненко має будинок в котеджному містечку у селі Глібовка. «УП» звернулася за коментарем до НАБУ. У відомстві інформацію не підтвердили і не спростували. Також «УП» намагалася зв`язатись з речником Мартиненка, але той не відповідав на телефонні дзвінки.

Микола Мартиненко був нардепом ВРУ 3 – 8 скликань, двічі обирався від виборчого округу № 21 (центр – м. Ковель) . У 2016 році добровільно відмовився від депутатського мандату у в зв`язку із скандалом навколо розслідування, яке проводить Національне Антикорупційне бюро України щодо його можливої причетності до корупції. У грудні минулого року Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Мартиненка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus