USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Наметове містечко «Бандерштату» у світлинах

3 Серпня 2019 12:07
Порятунок від ранкової прохолоди, спортивні ігри та позитив: як живе наметове містечко фестивалю «Бандерштат» – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Кілька тисяч гостей з різних регіонів України зібралися у наметовому містечку «Бандерштату»: тут відпочивають, набираючись сил перед тим, як відриватися під гурти, що виступатимуть на музичній сцені фестивалю, розважаються іграми у футбол та волейбол, снідають просто неба та рятуються від прохолодної ранкової погоди другого дня фестивалю. Про те, що тут зібралися представники як заходу, так і сходу України, свідчать написи на прапорах, які дехто вивісив над наметами – можна побачити гостей з міст Бар, Суми та інших.

Нагадаємо, вчора музична сцена фестивалю стартувала виступом лідера гурту «Тінь сонця» Сергія Василюка в акустичному форматі поряд з наметовим містечком, водночас запалили фестивальну ватру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шолом! Показати IP 3 Серпня 2019 12:21
Супер! Молодці ,що знаходять час і кошти щоб отримати задоволення!що тут скажеш ((
цікавить Показати IP 3 Серпня 2019 14:33
А у якому наметі Гузь живе? Чому не показали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus