USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп Деркач подав до суду на МЗС. Вимагає ноти протесту проти дій «окремих посадовців США»

18 Вересня 2020 14:33
Нардеп Андрій Деркач подав до суду на Міністерства закордонних справ, звинувачуючи його у тому, що МЗС не надіслало нот протесту щодо можливого втручання окремих посадовців США у внутрішні справи України.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на пресслужбу Окружного адміністративного суду.

Нардеп просить зобов’язати Міністерство закордонних справ протягом 5 днів, з моменту набрання законної сили рішенням суду внести офіційну заяву щодо неприпустимості такого втручання. Наразі суд вирішує, чи відкривати провадження у цій адміністративній справі.

19 травня Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив колишнього віцепрезидента США Джо Байдена на Петра Порошенка під час його перебування на посаді президента. Наступного дня Офіс генпрокурора почав перевірку «плівок Деркача». Зеленський відреагував на «плівки Деркача», заявивши, що на Порошенка чекає багато вироків.

Читати ще: Нові плівки Порошенка-Байдена: «смотрящі» від США, шантаж через МВФ, безвіз в обмін на «ПриватБанк»

Адвокати Порошенка заявили, що за «плівками Деркача» стоїть Офіс президента.

На початку липня Деркач оприлюднив нові аудіозаписи нібито міжнародних перемовин Порошенка. Цього разу показав розмову із нібито президентом Росії Володимиром Путіним.

10 вересня стало відомо, що Міністерство фінансів США запровадило санкції проти чотирьох осіб, яких підозрюють у втручанні в вибори президента за підтримки російського уряду. Серед них — Деркач. США розглядають його як агента, пов’язаного з російською розвідкою близько десяти років. Деркач назвав це помстою

Деркач відреагував на санкції США проти нього. Назвав це «помстою» і пообіцяв показати «шокуючі факти викриття» через розкриті «нові схеми міжнародної корупції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 18 Вересня 2020 16:20
Так їдь ска в Вашингтон, звертайся в суд, до Конгресу, надавай оригінали плівок. Чого тобі боятись, якщо чистий ?!?
125 до 123 Показати IP 18 Вересня 2020 20:59
А хоч хтось з тих, чиї голоса на плівках звучать, звернувся до людей із спростуваннями, чи з якимось заявами, ніби - то ні. То можливо вврто задуматись, що відбувається... Не все так просто
Анонім до 125 Показати IP 18 Вересня 2020 23:10
Взагалі то я не маю доводити, що я чесна людина. Це мають довести, що я злочинець. Існує презумпція невинуватості, сер. Не при Сталіні живемо.
125 до Анонім Показати IP 19 Вересня 2020 11:32
Зрозумілим було, що у нас зовнішнє управління, а плівки, то лише підтвердили. А щодо доведення винен, чи не винен, то інше питання, якщо декому чхати, що люди чують, як державні інтереси продавались, то так і буде. Дивно, що інші вірять в святість Америки
&ебіли Показати IP 18 Вересня 2020 17:26
А нас Рать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus