USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Нардеп-корупціонер від БПП зізнався в антисемітизмі

9 Жовтня 2018 10:22
Обзивав журналістів та зізнався, що він - антисеміт: депутат від БПП Олег Барна вкотре опинився в центрі гучного скандалу.

Про це детально розповіла PolitekA.

Після перебування на економічному форумі в Польщі Барна негайно прилетів на голосування у Верховній Раді, як тільки почув про запропоновані журналістами 50 тис. доларів. Відомо, що СМС-повідомлення йому прислали від імені Ігоря Кононенко - довіреної особи Петра Порошенка.

В смс була наступна інформація: "Привіт, Кононенко, 5395-д сьогодні. Друге читання. Потрібно за 50к ($ 50 000, - ред.). Підтвердь".

Нардеп відразу ж написав, що його немає в Україні, оскільки він знаходиться в Польщі на економічному форумі. При цьому нардеп пообіцяв якомога швидше повернутися в Україну.
Найцікавіше те, що поки Барни не було на території держави, його картка проголосувала у Верховній Раді 22 рази.
Незабаром Барна зрозумів, що це розіграш, він назвав журналістів "жовторотими шавками з каналу 1 + 1", а також "продажними нікчемними писаками" і "аморальними особинами неукраїнської національності, з брудних морд, яких вилітають брехні, пасквілі і різні надумані і ними ж створені скандали".
У відповідь журналіст Ігор Колтунов назвав такі дії депутата «побутовим фашизмом» і вирішив відвідати Барну з букетом троянд (нагадуючи про зворушливу сцені у Верховній Раді за участю Барни і Яценюка).
Під час зустрічі депутат від квітів відмахувався, на питання не реагував, і щосили намагався втекти від Колтунова.
Зрештою, букет троянд депутат таки зламав об голову журналіста. Також повідомивши про те, що він - антисеміт.

Як додав Барна, сховавшись за охоронцями: «Для активістів, бандитів, злодіїв».

Репортер не розуміє, як член українського парламенту від провладної фракції може собі дозволити відкрито стверджувати, що він - антисеміт. Жахає те, що, здається, Барна не бачить в цьому жодної проблеми.
Крім того, багато журналістів вже стали зацікавлені в тому, як суспільство має реагувати на це зізнання, і що буде Барні за те, що його картка голосувала в період його відсутності не тільки у Верховній Раді, а й взагалі в Україні.

Користувачі мережі негайно додали: "Чмошніки. І авжеж виберуть ж наступного разу знову", "Поки спиртовий заводик не відіжме, не заспокоїться".

Нагадаємо, Барна не заспокоївся і згодом в нецензурній формі звернувся до журналіста в стінах Верховної Ради України, коли той спіймав нардепа на кнопкодавстві. Згодом депутат заявив про необхідність «націоналізації» курорту «Буковель» та телеканалу «1+1», на що отримав різку критику в соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 9 Жовтня 2018 12:12
Скільки про того лайнюка можна писати і сюсюкати?! Гнати з тої продажної ради ср........ю мітлою, щоб іншим неповадно було.
Я Показати IP 10 Жовтня 2018 05:40
для того і пишуть щоб гнати.. залишаться розенблат мосійчук та інші богообрані про котрих чомусь не пишуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus