USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Скандальний депутат Барна побився зі «свободівцем» у прямому ефірі

7 Грудня 2018 09:55
Скандальний народний депутат Олег Барна знову відзначився. В ефірі парламентського телеканалу "Рада" він побився із нардепом від ВО "Свобода" Юрієм Левченком.

Сутичка сталася у прямому ефірі після того, як Барна та Левченко під час дискусії почали ображати один одного, пише ТСН.

Депутат від "БПП" назвав свого опонента "імпотентом" політичної сили під назвою "Свобода", "яка може тільки ляпати і патякати, прикриваючись гаслами, а нічого не робити".

Левченко зі свого боку згадав ДТП, в якій Барна зіткнувся із трамваєм.

"Тут людина показала, власне кажучи, свій рівень. Людина, яка п’яна врізається в трамвай у Києві, що провалюється в трамвай…", - почав говорити "свободівець" і тут до нього підбіг Барна і почав штовхати та смикати, і Левченко впав зі стільця.

На телеканалі заявили, що внаслідок бійки було пошкоджено телевізійне обладнання.
Скандали за участю нардепа останнім часом не сходять з перших шпальт. Так, нещодавно Олег Барна звинуватив телеканал «112 Україна» у брехні, а після уточнюючих запитань від журналістів, на які депутат не зміг по суті відповісти, – покинув студію. А тижнем раніше народний обранець обзивав журналістів та зізнався, що антисеміт. Зокрема, народний депутат від БПП Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство. Після чого у соцмережах запустили флешмоб #ідітьусраку.

Відзначимо, що нещодавно пранкери показали, як Барна торгує своїм голосом у ВР. Розголос «угоди із Ігорем Кононенком» на 80 тисяч доларів за проданий голос – просто розлютив обдуреного депутата. Через викриття цього факту, той почав звинувачувати усіх журналістів в продажності, при цьому так і не спростувавши документально факт розмови про продаж свого голосу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 7 Грудня 2018 16:56
Определение "скандальный" касается не только Барны, который за время своей каденции сделал единственное доброе дело - вынес в зал выступающего с отчетом правительства "фронтовика" из-за трибуны ВР. Весь нынешний депутатский состав - скандалисты и драчуны, место их - на свалке истории. Не о стране думают, не о народе, о собственных карманах заботятся, забывая, что предстанут перед Создателем "в чем мама родила" и все до единого будут взвешены на весах Его. А весы эти - правильные, и гири у них - справедливые...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus