USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Науковці Лесиного вишу побували у Сарнах: про що домовились

28 Листопада 2023 23:24
Делегація Волинського національного університету імені Лесі Українки побувала у місті Сарни Рівненської області. Робочий візит відбувся 27 листопада.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Лесині люди на чолі з Анатолієм Цьосем провели низку конструктивних зустрічей, підписавши угоди та окресливши їх імплементацію. Зокрема, Університет Лесі Українки уклав меморандум про співпрацю з Сарненською міською радою. Документ підписали міський голова Руслан Серпенінов та ректор Анатолій Цьось.
Читати ще: Делегація луцького вишу із робочим візитом відвідала Рівненщину

Науковців університету залучатимуть до розробки спільних проєктів, університет та міська рада спільно працюватимуть над впровадженням розробок у економіку та гуманітарну сферу, організацією заходів. Окрім цього, Лесиних людей залучатимуть до вивчення громадської думки шляхом соціальних опитувань. Міська рада сприятиме і налагодженню контактів студентів та випускників Університету Лесі Українки з потенційними роботодавцями.
Ректор Анатолій Цьось подякував Руслану Серпенінову за зустріч та конструктивну розмову, відзначивши важливість співпраці ЗВО із органами місцевого самоврядування. Після цього делегація університету відвідала низку місцевих закладів освіти.
Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Рівненською медичною академією

Лесині люди зустрілися із педагогами та учнями. За підсумками зустрічей досягнено домовленостей щодо співпраці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus