USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Найпопулярніша мама Європи: Стефанія з пісні переможців «Євробачення» слухає Винника і не сприймає вбрання сина

16 Травня 2022 09:43
Пісня, з якою Kalush Orchestra поїхав на «Євробачення», присвячена матері лідера гурту – Стефанії Псюк, яка живе в Калуші.

Жінка замолоду працювала на місцевому хімзаводі, потім вела власний бізнес, зараз – продавчиня в магазині. Людина геть непублічна, тому ніяковіє від уваги синових фанів та від інтерв'ю, йдеться в сюжеті ТСН.

Блогери-оглядачі «Євробачення» у захваті від українського гурту. А для деяких будо справжнім здивуванням, коли збагнули, що Стефанія – це не кохана дівчина, а мама.

Мама Олега Псюка, лідера гурту, й сама, здається, досі не оговталася від того, що син прославив її на весь світ.

Читати ще: «Азовсталь» та ризик дискваліфікації: Kalush Orchestra тріумфально переміг на «Євробаченні-2022»

«Мені, напевно, під чорною панамою треба ходити, а Олегу під рожевою, щоб нас не впізнавали. Ну реально! Пішла на базар, жінка: «О, Стефанія – зіркова мама. Можна сфотографуватися?» Та можна, але це якби з моїм сином, розумію. А я нащо?!» – розповідає жінка.

Що стала для сина музою, жінка навіть не здогадувалася. Ба більше, спочатку сама думала, що Стефанія – це кохана дівчина Олега.

«Я читала під якимось кліпом коментарі, там був комент «Де можна знайти Стефанію?» Я не прив’язала це до себе. Я щось подумала, що це хтось мав на увазі Сашу, дівчину його, і просто переплутали ім’я», – додає вона.

Читати ще: Плакали під час перемоги: як мами трьох волинян із Kalush Orchestra зустрічали тріумф гурту на Євробаченні

Пані Стефанія сприймає будь-який вибір сина. Свого часу змирилася, що він не став серйозним комп’ютерником, а подався у легковажний шоубізнес. А тепер, прихильниця пісень Винника, вона не просто знає – слухає увесь репертуар Kalush Orchestra.

«Для мене то як щось нове було. Але зараз подобаються мені його пісні, з цими його етнічними вставками. Всі коментарі читаю, цікаво, що люди думають», – каже мама лідера гурту.

А от з тим, як одягається її син-репер, пані Стефанія ніяк не змириться.

«Коли Олег почав писати той реп і ходити у таких штанях, для мене був шок. Я казала, що так ходять бомжі. Мале, худе, а штани на 10 розмірів більші», – пригадує жінка.

Читати ще: Біт-бокс на сопілці у виконанні лучанина з гурту Kalush Orchestra. Архівне відео

Людина геть непублічна, пані Стефанія ніяковіє від надмірної уваги синових фанів. І дарма, переконують її калушани.

«Як мама мамі – я не просто тішуся, рада за неї, що вона мала можливість почути від сина такі слова», – каже одна із калушанок.

«Я їй заздрю, має радіти! Щастя, що має такого сина», – переконують жінки.
А калуські кондитери вже приготували сюрприз: у місцевих крамницях з’явиться нове печиво «Стефанія». Кажуть, це типова домашня галицька випічка – слойка з вишневим та смородиновим джемом.

Читати ще: Студенти жартують, хто наступним поїде на «Євробачення»: троє учасників гурту Kalush Orchestra – волинські сопілкарі

«Це є домашнє печиво, де тепло від маминих рук. Щоб той, хто його куштував, згадав про свою маму», – кажуть кондитери.

Пані Стефанія також хотіла зробити сину сюрприз – без попередження приїхати до Турина на фінал Євробачення. Не склалося, бо в останню мить підвело здоров’я.

Але сила материнської підтримки допомогла навіть на відстані півтори тисячі кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 30 Травня 2022 12:19
Любов до мами, це як любов до рідної української землі, хлопці показали цю любов всьому світові. Найкращі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus