USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Назвали найкращі країни для життя дітей

20 Лютого 2020 08:29
У Норвегії, Південній Кореї і Нідерландах найкращі умови для виживання і розвитку дітей, а найгірші – в африканських країнах ЦАР, Чад і Сомалі. Про це йдеться в доповіді ООН «Майбутнє для дітей світу», розміщеній на сайті ЮНІСЕФ.

«Доповідь показує, що діти в Норвегії, Республіці Корея і Нідерландах мають найкращі умови для виживання і благополуччя, а діти в ЦАР, Чад, Сомалі, Нігер і Малі мають найгірші умови», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, експерти порівнювали можливості для дітей у 180 країнах. У доповіді аналізували умови для виживання і благополуччя дітей, в тому числі, розвиток системи охорони здоров’я, освіти, харчування, екології та економіки країн.

У рейтингу добробуту та умов для розвитку дітей Україна посіла 91 місце поряд з Бразилією і Ямайкою.

Україну експерти визначили як країну з низько-середнім рівнем багатства. При цьому Бразилія і Ямайка значаться в доповіді як країни з рівнем багатства – вище середнього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus