USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Нема ніякого просування», – Арестович про «великий наступ» Росії на Донбасі

20 Квітня 2022 23:59
За три дні "великого наступу" війська РФ нікуди не просунулися. "Успіхи" російських військових на Донбасі хіба що інформаційні.

Про це радник голови Офісу Президента Олексій Арестович заявив в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, пише ТСН.

"Російська армія старається. Вони старанно намагаються робити так, як їх учили. Наступають "героїчно". Але у армії РФ є чотири вороги: російське політичне керівництво, російське командування "операцією", дороги, дурні", - перерахував Арестович.

Читати ще: Зеленський готовий до діалогу з Путіним щодо завершення війни, але росіяни не хочуть миру

За його словами, ЗСУ хочуть зустрітися з російською армією по-справжньому, але ворог все ще добирається і ніяк не може пройти перші чотири перепони.

"Насправді вся ця "операція" змістилася в інформаційну всіх тих людей у РФ, які за це все відповідають, і як завжди роблять це вкрай невміло, але намагаються: і Рубіжне "взяли", і кудись там просуваються… Якщо коротко: нема ніякого просування. Як раніше, вони намагаються нащупати місця у нашій обороні, як і раніше, б’ють артилерією, авіацією, ми б’ємо по них… Сторони не поспішають", - констатував Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus