USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нічні клуби Луцька «гудуть» на повну - лучани не можуть відпочити

24 Лютого 2015 17:03
Лучани скаржаться на роботу нічних клубів, де голосно звучить музика. Окрім того, в групу оперативного реагування Луцької міської ради надійшли звернення, що навколо бару на вулиці Володимирській розкидане сміття.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка, сьогодні, 24-го лютого.

«Скарги надійшли на три заклади громадського харчування», - розповідає директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

«Скаржаться лучани на гучне звучання музики в барі «Бравий Швейк» та у нічному клубі «Ринг». Також лучани нарікають на забруднену територію поблизу бару «Мисливська хатинка», повідомлення надійшло від жителів будинку 103, який на вулиці Володимирській», - інформує Карп’як.

З її слів, усі ці звернення спрямували в управління розвитку підприємництва та реклами й у відділ муніципальної дружини, аби вжили відповідні заходи.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Олександр Козлюк повідомив, як відреагувало профільне управління.

«На такі скарги ми намагаємося реагувати миттєво, у той же день, бо з 22-ї години лучани мають право на нормальний відпочинок. Щодо бару «Бравий Швейк» та нічного клубу «Ринг», то ми з ними провели роз’яснювальну роботу. Реагуючи на скаргу, де мешканці говорили про забруднену територію поблизу бару «Мисливська хатинка», туди поїхали муніципали», - розповідає Козлюк.

Він додає, що коли є зафіксовані дві скарги на роботу нічного закладу, то збирається координаційна рада, яка може обмежити роботу у вечірній і нічний період. Втім, наголошує чиновник, що для цього необхідно викликати міліцію чи санстанцію, які уповноважені складати відповідні протоколи про порушення.

Нагадаємо, лучани неодноразово скаржилися на роботу пивоварні «Карабас-Барабас»: нічний «блокбастер» в центрі Луцька. Відео. Втім, заклад і надалі працює у вечірній і нічний час, хоча мешканці мають результати Держсанепідемслужби, що рівень шуму вночі перевищує допустимі норми.

Щодо розважальних закладів, то громадські активісти хочуть зробити там онлайн-трансляцію. На думку представників ГО «Самооборона Волині», встановлення власниками нічних клубів відеокамер в приміщенні та на прилеглій території дасть можливість запобігти скоєнню багатьох злочинів.

Зауважимо, що у Луцьку хочуть остаточно ліквідувати «нічні» комп’ютерні клуби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Штефан, Луцьк Показати IP 24 Лютого 2015 17:18
То що, нам у ночні клуби не ходити? Якось перетерплять лучани!
Ольга до Штефан, Луцьк Показати IP 24 Лютого 2015 17:52
Вам треба повістки вручати в (НОЧНИХ) клубах. мажор ти неграмотний!
555 до Штефан, Луцьк Показати IP 24 Лютого 2015 18:37
Ні не ходити! Не має де свою "дурь" подіти чемчикуй в АТО!
Іван Показати IP 24 Лютого 2015 17:24
Коли одні воюють то інші розважаються. Треба вже до Європийти -там розважальні заклади за межами міста і розважайся хоч до ранку але платититам треба дорого! А то з доларом з цінами на усе ми вже як європейці а виховання зарплати у нас як у бідних
До Іван до Іван Показати IP 25 Лютого 2015 09:32
Хто вам сказав таке, в Європі розважальні заклади на території міст знаходяться
0001 Показати IP 24 Лютого 2015 18:40
Є ще подібний заклад в приватному масиві по вул. Тарасова. 29. кафе -бар Диканька. Заклад працює з порушеннями громадського порядку, відвідують заклад неповнолітні, гучна ненормативна лексика поряд з закладом, заважає мешканцям прилеглих будинків. Прохання до керівників місцевого самоврядування: заборонити роботу таких кафе та барів, після 22.00!!!
42-а Показати IP 24 Лютого 2015 19:47
бар КУЛЬБАБА!!!!!
Mery Показати IP 24 Лютого 2015 20:04
Люди милі , люди добрі, молодь! В понеділок почався Великий піст. Ми, усі люди, з різними віросповіданнями, навпаки повинні в ці дні, щиро молитися до Бога та каятися в гріхах, а не ходити по барах! Просити в Гопода допомоги та милоості,щоб і ця біда яка на сході не дійшла через пару днів до нас.
Ярослава Показати IP 24 Лютого 2015 23:38
А паб "Горище" поблизу Палацу щастя? Це наше горе вже декілька років! Це ж додуматись відкрити пивний бар в житловому будинку! Жадоба наживи відбирає і розум і совість! Облаштувати бенкетний зал у людей під квартирами! В рідній країні біда за бідою, траур мало не щодня - а тут весело! Коли вже понапиваються і пива і горілки! Будьте людьми, українці! Думайте!!!!! Як не будемо поважати одне одного - хто ж нас поважатиме? Так і будемо бидлом, недостойним кращої долі?! Схаменіться! Кидайте бари - робіть щось людське: вчіться, працюйте, ростіть дітей, захищайте батьківщину! Господи, вірю в іншу Україну!
Христина Показати IP 25 Лютого 2015 06:13
Кульбаба - ЖАХ
АТО ДО ЯРОСЛАВИ Показати IP 26 Лютого 2015 13:47
ПІДТРИМУЮ ПОВНІСТЮ,ПОРЯДОК БУДЕ ТОДІ,КОЛИ ПОЧНУТЬ ВРУЧАТИ ПОВІСТКИ В НІЧНИХ БАРАХ,ІНАКШЕ ЦЮ МОЛОДЬ НЕ НАВЧИТИ,В ПОЛЬЩІ В ПІСТ НЕ ПРАЦЮЮТЬ НІЯКІ ДИСКОТЕКИ,А У НАС ,ТАК СКАЗАТИ,ПРАВОСЛАВНИХ,ГРОШІ ПОНАД УСЕ
Христина Показати IP 25 Квітня 2015 14:47
Що означає, що люди мають право на нормальний відпочинок після 22? Викликайте санстанцію. Це порушення закону, коли Ви, мешканці квартир, не можете відпочивати нормально.Робіть заміри шуму і виясняйте чи правомірно Ви скаржитесь, а я думаю, що так. Далі скаргу в міськраду і заяву до суду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus