USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Одеса в такій же ситуації, як і ми», – тренер «Старого Луцька» про півфінальні протистояння з БК «БІПА»

9 Травня 2021 13:17
Тренери та баскетболісти «Старого Луцька» і одеської «БІПи» поділилися враженнями від двох стартових півфінальних матчів. Нагадаємо, в першій грі лучани зуміли вирвати перемогу (75:74), однак програли другу гру (57:64). Тож тепер серія перемістилася до Одеси.

Капітан «БІПи» Євгеній Ткаченко: «У першій грі недооцінили суперника, не налаштувались. Думали, що після Харкова з Луцьком буде простіше. В першій грі лучани хотіли більше виграти, ніж ми. У нас багато не виходило, і це було помітно під час гри. У другій грі було більше швидких відривів, захист був нормальний, боролись за підбір. Ми налаштувались та грали, як можемо. Недооцінка – найзліший ворог для команди».
Головний тренер «БІПи» Дмитро Шаламов: «В першій півфінальній грі ми втретє зустрічалися з новою командою (в одеситів часто змінювався склад, тому вони щоразу по-новому вивчали гру «Старого Луцька», - О.З.), адже спочатку ми грали з Луцьком на початку чемпіонату, потім у лютому і ось тепер. На першу гру ми вийшли після важкої дороги, також віддали багато емоцій з харківським «Політехніком». Позавчора була не наша гра. Лучани нав’язали дуже хорошу боротьбу, ми були до неї не готові, до того ж в залі була гаряча атмосфера. Удача була на стороні «Старого Луцька» в першому матчі.

Вчора проаналізували гру, і ми теж проявили характер. Хоча я не дуже задоволений багатьма компонентами гри. Хотів, щоб мої хлопці вийшли, відчули м’яч, зрозуміли, що суперника непотрібно боятися, адже нам з ним зустрічатися ще мінімум двічі. Ждемо в гостях в Одесі, зараз у нас тепло».
Баскетболіст «Старого Луцька» Володимир Коцько: «Насамперед хочу подякувати нашим вболівальникам, які підтримують нас протягом плей-офф. Спочатку ми вирвали перемогу, а вчора просто не зіграли у нападі, забивши лише 57 очок. В захисті справлялися з їхніми гравцями. Можливо, у другій грі вплинула втома, адже перший матч був дуже важким.

Я думаю, в цій серії ще нічого для нас не втрачено – 1:1. Ми їдемо туди тільки перемагати. Будемо відновлюватися, розберемо наші помилки. На мою думку і на думку команди, «БІПа» нам під силу».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Перший поєдинок був дуже емоційний, вчора нам не вистачило влучань з периметру, хоча це стосувалося і попередньої гри. Позавчора ми виграли підбирання, вчора – програли. У другій грі нас повністю закрили в трьохсекундній зоні, їхній центровий Паттон зробив сім блок-шотів, і були проблеми з влучаннями з фарби. Дуже багато кидків, над якими працюємо, ми просто не влучили. Закономірно, що в другому матчі Одеса була трішки кращою. Ми хотіли знову порадувати вболівальників, але трішки нам не вистачило.
Як показує цей чемпіонат, на виїзді ми граємо краще, ніж вдома. Нас чекають протистояння в Одесі. Ми вже там були, знаємо цей зал, цю команду. Вони в такій же ситуації, як і ми. В них також лідери команди отримують багато часу».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus