USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«У четвертій чверті хлопці зарано розслабились», – Журжій про перемогу над «Кривбасом»

19 Жовтня 2023 10:36
Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій та баскетболіст лучан Кирило Панфілов на післяматчевій пресконференції прокоментували дії команди у переможному матчі з криворізьким «Кривбасом».

«Кривбас» – дебютант Суперліги. Я вважаю, що це була наша чиста перемога з запасом. Гарна гра від нас. Тому вітаю всіх вболівальників. Зазначу, що наш тренер був незадоволеним деякими моментами. Я вважаю: те, що ми відпрацьовували на тренуваннях у плані захисту, сьогодні вдалося реалізувати. Захист – це наш єдиний шанс вигравати у більш іменитих суперників. Тому ми намагатимемося так грати протягом всього сезону. У нас довга лавка запасних, усі гравці взаємозамінні», – сказав Кирило Панфілов.

Володимир Журжій, своєю чергою відзначив, що задоволений результатом та трьома чвертями.

«У четвертій чверті хлопці зарано розслабились. Але ми цілком контролювали хід гри. Єдине, що ми умудрилися програти, – підбір. Загалом результат є, будемо готуватися до гри з «Дніпром». Одним з факторів перемоги став активний захист. Також отримав травму один з лідерів «Кривбаса». Я думаю, що і це вплинуло на організацію атак Кривого Рогу. В нас одинадцять гравців. Усі, хто приїжджає на бабл і одягає майку, готові грати. Ми використовуємо широку ротацію і за рахунок цього намагаємося грати агресивно. Майже всі отримали свій час та шанс показати себе в цій грі», – зауважив Володимир Журжій.

Також він розповів про адаптацію в команді американського легіонера Стейсі Томаса:«Він дуже позитивний, вихований та комунікабельний хлопець. Його спеціальність в університеті також пов’язана з комунікаціями. Стейсі дуже легко вписався в наш колектив. Хлопці проводять з ним вільний час. Тобто адаптувався він непогано. Стосовно його рівня гри, то я думаю, що найкращі його ігри ще попереду. Зараз він ще не показує свій найкращий баскетбол».

Нагадаємо, що сьогодні «Старий Луцьк» зіграє другий матч київського баблу з БК «Дніпро».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus