USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Хлопці переламали хід гри», – Журжій про перемогу «Старого Луцька» над «Політехнікою-Галичиною»

7 Жовтня 2023 17:48
Баскетболіст Олександр Прозапас та головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій поділилися враженнями після переможного матчу з «Політехнікою-Галичиною».

«Звісно, так закінчувати гру не хотілося, але перемога є перемога. Ми виграли підбір, зробили більшу кількість асистів. Також зробили багато втрат, але все-таки у нас хороший відсоток влучань з-під кільця та трьохочкових. Дякую вболівальникам, хочеться вибачитися за вчорашню поразку.

Вчора для мене була трагічна гра. Вона була, мабуть, найгіршою навіть з врахуванням ігор попереднього сезону. Сподіваюся, більше таких матчів, як з «Рівним», у цьому сезоні в мене більше не буде. Дякую всій команді, що повірили в мене», – сказав Олександр Прозапас.

Володимир Журжій подякував вболівальникам своєї команди за підтримку в сьогоднішній грі, наголосивши, що ця перемога є дуже важливою у психологічному плані.

«Дуже важка перемога. В якийсь момент хлопці, напевно, відчули, що контролюють хід матчу, але команда Львова за рахунок агресивного захисту повернулася у гру та почала вигравати. Я вдячний своїм хлопцям, що вони знайшли в собі сили, хоч гра йшла не за нашим сценарієм. Вони переламали хід гри. Для нас ця перемога важлива у психологічному плані.

Учора була погана кидкова лінія. Сьогодні я дуже радий за Сашу Прозапаса, який нарешті показав свої снайперські якості, якими він володіє. Є у нас ще люди, які поки «мовчать». Завдяки завершенням Олександра ми сьогодні поверталися у гру, великий об’єм роботи він зробив у захисті. Хочеться відмітити усіх хлопців, які були най майданчику. Вони віддавалися, були непогані часові відрізки по захисту. Звичайно, є й проблеми – у нас велика кількість втрат. За рахунок цього Львів робив свої ривки. Будемо над цим працювати», – резюмував Володимир Журжій.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus