USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Одну з прикордонних областей регулярно атакують російські ДРГ

23 Травня 2024 11:06
У Сумській області російське військо активізувало свої диверсійно-розвідувальні групи. Вони заходять на територію регіону кілька разів на тиждень.

Про це, які повідомляє Бабель, заявив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

«У Сумській області простежується активність ворожих ДРГ. У Чернігівській області цього не фіксується», – порівняв він.

За словами Демченка, головна мета російських окупантів – пошук місць розташування підрозділів Сил оборони України, побудова української оборони. Так вони готуються завдавати ударів.

Читати ще: ISW: Для наступу на Харківщину росіяни могли залучити кадирівців. Можливий і наступ на Сумщину

Українські прикордонники розуміють загрозу від російських ДРГ і протидіють їм. Разом з цим армія рф щоденно обстрілює прикордоння Сумщини.

Головне управління розвідки очікує, що росіяни після активних дій на Харківщині почнуть наступ на Суми, аби розтягнути резерви українських військ і відволікти їх від участі в бойових діях в інших регіонах. На Сумщині продовжується евакуація з прикордонних населених пунктів, а 13 травня почали евакуювати жителів Білопілля та Ворожби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus