USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Огляд доробок та оновлених функцій iPhone 13*

3 Лютого 2023 15:16
Не дивлячись на те, що 7 вересня 2022 року презентували iPhone 14, попередні версії також користуються популярністю. Це обумовлено нижчою вартістю, а також доступністю у звичайних магазинах. Спостерігалися також деякі збої з постачанням через кризу та сплеск коронавірусного захворювання у Китаї. Це суттєво вплинуло на швидкість виготовлення техніки та примусило чекати замовників декілька тижнів та навіть місяців.

Переваги та характеристики iPhone 13

Але iPhone 13 – це досить нова модель, яку презентували у 2021 році. Вона приємно здивувала постійних користувачів, а також людей, які щойно звернули свою увагу на смартфон від компанії Apple. Головна особливість такої техніки у високій розподільчій здатності екрана та якості зображення. Саме тому техніка полюбилася блогерам та дівчатам, які обожнюють викладати сторіс в instagram.

Трансформації програмного забезпечення iPhone 13

Пристрій має повноцінну лінзову систему, яка збільшує та покращує зображення, поглинає шуми, зайві промені світла.

Крім того, вдається сфокусувати освітлення на предметі, який знімається. Прилад можна синхронізувати, створивши одну екосистему з айпадом та макбуком.

Тому iPhone 13 полюбляють люди, що вимушені працювати майже цілодобово, записуючи інформацію спочатку на телефон. Після повернення додому можна продовжити працювати у більш комфортній атмосфері, використовуючи MacBook або планшет.
Основні переваги iPhone 13

Перш за все, це чудова якість знімання. Тому можна одразу після зйомки монтувати ролики на телефоні. Сучасне програмне забезпечення iPhone дозволяє це зробити максимально швидко та просто. Техніка чудово працює з додатковими гаджетами - навушники та apple watch. Завдяки цьому вдасться спростити життя, одночасно займаючись спортом та розмовляючи з колегами по роботі, друзями чи рідними. Користуйтеся усіма перевагами, які пропонує компанія Apple.

Окремо варто зупинитися на захисті від пилу та вологи. Звичайно, це один з найкращих приладів, який має алюмінієвий корпус, що чудово виглядає при будь-якому освітленні. Для захисту використовують спеціальні чохли з алюмінієвим покриттям. Передню панель пристрою, тобто екран, захищає загартоване скло, що досить стійке до механічних пошкоджень. Дослідники, які перевіряли міцність корпусу, виявили, що справді компанія розробила унікальні та міцні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus