USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оксана Білозір презентувала на Волині проєкт для розвитку малого бізнесу

10 Вересня 2019 12:22
Народна артистка України, народний депутат 4-х скликань Оксана Білозір зустрілася з головою Волинської обласної ради Іриною Вахович та т.в.о. голови ОДА Олександром Киричуком, аби презентувати проєкт, в якому працює та налагодити співпрацю в області. Вона – офіційний посол бренду (Brand ambassador) в Україні, Програми «IMTD» (USA) «Оздоровлення економіки України», йдеться на сайті Волиньради.

За інформацією офіційного сайту організації, СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ – це потужне міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені: у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагоджені міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

Оксана Білозір каже, що фахівці Програми «IMTD», які працюють на Волині, готові розповісти в кожній ОТГ про можливості грантових проєктів, в яких можуть брати участь представники малого та середнього бізнесу. Пані Білозір вважає, що основним результатом проєкту буде розвиток підприємництва в регіонах, легалізація бізнесу та зменшення міграційної активності населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Вересня 2019 13:53
Вже колись культуру оздоровила.
Шо змынилось Показати IP 10 Вересня 2019 20:57
В гіршу сторону у білозір в за ці роки якщо вона не пройшла депутати зато пройшла невістка та сват

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus