USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Голова Волинської ОДА Савченко виставив себе клоуном», – нардеп

31 Січня 2019 12:20
Народний депутат України, Ірина Констанкевич прокоментувала заяву голови ОДА Олександра Савченка, який оголосив війну політичній партії УКРОП.

Без розслідування, без суду губернатор бере на себе відповідальність визначати винних і відразу оголошує розправу, політичне цькування, йдеться на сайті нардепа.

«Чому ми не чули заяв від губернатора, правоохоронних органів Волині щодо справи адвоката Сергія Сафулька на сім’ю якого був здійснений розбійницький напад, ця справа досі не розкрита, і ніхто тоді не збирав екстрених нарад, ніхто не викликав президентське підкріплення з Києва», – заявила Ірина Констанкевич.

Нардеп переконана, що у бюджеті були виділені колосальні суми на силовий блок, бо здійснювалась велика підготовка до президентських виборів і саме ця "президентська армія" має бути використана проти тих, хто не влаштовує цю владу.

«У цій ситуації губернатор поводить себе як людина, що перевищує свої повноваження, здійснює політичну розправу над опозиційними силами, оголошуючи війну партії УКРОП, а це депутати в ОТГ, райрадах, міських, обласній, тисячі людей, які є членами партії УКРОП і яких підтримали тисячі волинян. Третина Волині голосувала за нашу партію на виборах у місцеві органи самоврядування та Верховну Раду. Оголошена війна УКРОПУ – це кінець демократії на Волині. То чи має право губернатор бути в ролі клоуна проголошуючи такі заяви, тому що серйозно це сприймати неможливо», – зауважує Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я так думаю Показати IP 31 Січня 2019 12:35
Вам добре, у Вас депутатська недоторканість)))
Петро Петрович Показати IP 31 Січня 2019 12:41
Коли бюджет латає дірка, Суспільство повне протиріч, Приїхав з Києва до цирку Забавний клоун САН ІЛЛІЧ. Його позиція – столична, Бо гумор, то серйозна річ, Немов Зеленський смішить звично Наш дорогий САШКО ІЛЛІЧ
Коля Показати IP 31 Січня 2019 12:53
Да да. Чому його в Волинську область з Киє ва прислали? Хіба в нас немає гідних Вол області? Був Гунчик а то ще "кращий"
Іван Показати IP 31 Січня 2019 14:42
Коли слухав голову ОДА у відомому січневому телерепортажі "Аверсу" - думав, що він можливо втомлений, чимось заклопотаний чи просто не в гуморі. Зясовується-я жорстоко помилявся, все набагато серйозніше. Сьогоднішній висновок - на Волині голова ОДА - мент-неадекват! Ось такий елемент сьогоднішньої президентської вертикалі влади! Після цього перед волинянами не стоїть питання за кого голосувати на президентських виборах,відповід у прислів"ї " Який пастух - такі і вівці"!
Ісса Ндойє Показати IP 31 Січня 2019 16:31
Савченку треба було зберегти витримку - а він здав ... Це невміння розмовляти з пресою, і недооцінка цього інституту ... Відсутність юмору у людини означає віідсутність мізків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus