USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оплата без готівки і облік пасажирів: у луцьких маршрутках приступлять до встановлення електронних систем

17 Липня 2019 20:59
Офіційне підписання угоди з представниками турецьких підприємств щодо запровадження електронних систем у громадському транспорті відбулося 17 липня у Луцькій міські раді.

Вже найближчим часом у тролейбусах і маршрутках почнуть встановлювати сучасне обладнання для електронної оплати за проїзд і контролю за кількістю пасажирів. Нова система пропонує низку сучасних послуг для зручності пасажирів та контролю за роботою водіїв.

Участь у підписанні угоди взяли виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, менеджер з міжнародного співробітництва турецького підприємства «KENT KART EGE ELEKTRONIK» Мухаммет Емін Демір та директор компанії «PAYNET SERVICES» Казім Ерарслан.
«Вітаємо наших партнерів із Туреччини з початком роботи в Луцьку, – зазначив Григорій Пустовіт. – Проєкт дуже важливий для нашого міста, лише в деяких українських містах починають впроваджувати подібні системи. А Луцьк отримає значну перевагу, адже підприємство «KENT KART» вже має великий міжнародний досвід, і ми сподіваємося, що впровадження електронних систем відбудеться на найвищому рівні. Сьогодні від процесу підготовки ми переходимо на старт впровадження проекту в громадському транспорті».

«Для Луцька ця подія має важливе значення і стосується кожного мешканця нашого міста,– каже Григорій Недопад. – Для турецьких партнерів Луцьк стане першим по впровадженню електронних систем такого рівня в Україні. Підписання угоди означає початок практичної роботи із запровадження електронної карти лучанина, системи безготівкової оплати за проїзд та обліку пасажиропотоку. Карткою можна буде здійснити безготівкову оплату за проїзд у всьому громадському транспорті міста, сучасні електронні системи забезпечать контроль за своєчасністю курсування маршруток і тролейбусів із повним дотриманням маршруту, зможемо вирахувати точну кількість пасажирів та пільговиків, а також відстежувати обсяги та рух готівки у міському транспорті, адже кожна оплата за проїзд фіксуватиметься в системі, а гроші більше не потраплятимуть до рук водіїв».
Турецьке підприємство по встановленню та обслуговуванню електронних систем вже успішно працює в 42 містах світу, а Луцьк – перше місто в Україні, що матиме настільки сучасне та якісне обладнання. Компанія «PAYNET SERVICES» працює у галузі платіжних операцій в Україні близько 8 років, співпрацює із операторами мобільного зв’язку Kyivstar, Vodafone, Lifecell.

Етап встановлення електронних систем та навчання персоналу орієнтовно триватиме до 11 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
))) Показати IP 17 Липня 2019 23:29
я болт ложив на ті маршутки разом з їх системами )
Лучанин Показати IP 18 Липня 2019 02:46
Хороша новина. Хотілося б ще почути про те що повернули всі зупинки "на вимогу" і навіть більше - мати можливість цим скористатися, міськрада ж заявляє що все робить "для зручності пасажирів"(С), а пасажирам тепер стало дуже незручно.
исс до Лучанин Показати IP 18 Липня 2019 08:57
достаточно остановок итак. Маршрутка с лишними остановками ползет как черепаха. Пройдитесь, полезно.
Лучанин до исс Показати IP 18 Липня 2019 13:43
По-перше, мова йде про зупинки "на вимогу", ніхто не змушує водія просто так там зупинятися, лише за бажанням пасажира. Якщо пасажир хоче там виходити, то відповідно йому це потрібно. До того ж більшість зупинок користувалися великою популярністю. Хотів би я подивитися як вам буде корисно з торбами пройтися. А без них я взагалі пішки проходжуся і громадським транспортом не користуюся. Якщо вам сьогодні ця зупинка не потрібна, то завтра ви дуже сильно пошкодуєте що її там немає, хоча щось мені підказує що ви взагалі з за керма свого авто не вилазите. По-друге, після того як ці зупинки позабирали, автобус став їхати набагато повільніше. Так що пройтися дійсно корисно.
Анонім до Лучанин Показати IP 18 Липня 2019 18:50
Йди пішки та не мороч голову зі своєю вимогою.
Небайдужий до Анонім Показати IP 19 Липня 2019 11:05
Отце і є основою нашого спільного життя - байдужість та зверхність. Людина запропонувала те що може допомогти одним та аж ніяк не заважає іншим. Проте знайшлося дуже багато людей які проти того щоб комусь було добре, хоча це їх абсолютно не стосується. Ви чого злі такі?
лучанин Показати IP 18 Липня 2019 09:00
навіщо тоді було напередодні піднімати тему про можливість безкоштовного проїзду в громадському транспорті, якщо готувалися такі домовленості????
999 Показати IP 18 Липня 2019 09:24
Краще закупіть нові маршрутки та запустіть по маршрутних сполученнях Луцька та ближчих сіл. А то зайдеш у салон автомашини, а він смердить як повітря на ДПЗ та Львівській - гнилою рибою, що врати хочеться.
Віктор Показати IP 18 Липня 2019 17:23
Поверніть назад зупинки подивиться на людей похилого віку ви тяжко ходити. Це що все робиться для кращого життя?
Ігор Показати IP 19 Липня 2019 00:17
Зупинок як на мене більше, ніж достатньо. Якщо комусь не вистачає в конкретному місці, вирішуйте то питання колективно районом
Хрен собачий Показати IP 19 Липня 2019 08:30
Це те саме, що установлювати GPS-навігацію і камери заднього виду на старих жигулях та москвичах, або класти асфальт в калюжі чи зимою. Ви спочатку купіть нові маршрутки і тролейбуси для Луцька, а потім вже займайтесь тюнінгом.
Наталка Показати IP 19 Липня 2019 11:22
а вартість проїзду буде однакова? чи зможе бабуся з села, яка немає картки, розрахуватись готівкою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus