USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Пенальті – це лотерея, і цю лотерею ми програли», – тренер «Волині» про виліт з Кубка України

23 Вересня 2021 13:28
Головні тренери «Волині» та «Маріуполя» поділилися своїми враженнями від кубкового протистояння в 1/16 фіналу, в якому лучани поступилися у серії пенальті.

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич: «Яскравий кубковий матч зі всіма атрибутами: і боротьба, і видалення, і пенальті. Вітаю вболівальників, які прийшли на стадіон, з хорошою грою, а нашу команду – з перемогою. Справді, сьогодні було цікаво.

Ми продемонстрували хороший футбол, але просто м’яч не йшов у ворота. Хтось не потрапив по м’ячу, хтось по воротах… «Волинь» – команда із Західної України, тут завжди грали бійці».
Також Остап Маркевич відзначив захисника «Волині» Максима Войтіховського, зазначивши, що невдовзі той може перейти в команду Прем’єр-ліги, та Сіаваша Хагназарі, який «має розуміння футболу».

Головний тренер «Волині» Альберт Шахов: «Ми не програли. Такі ігри для молодих хлопців – це позитивний момент. Я думаю, що пенальті – це все ж лотерея, і цю лотерею ми сьогодні програли. Не думаю, що це відсутність майстерності.

Кожну гру ми налаштовуємося лише на перемогу, і ця не була виключенням. Сьогодні мені гра сподобалася. Так, не склалося з результатом, але вчергове хочу подякувати своїм хлопцям, вони виглядали достойно на фоні команди Прем’єр-ліги.
Ми вдесятьох грали, нам потрібно було захищатися. У Хагназарі виходило чіплятися за м’ячі, фланги у нас працювали. Так, нам не вистачало центрфорварда, але сталося видалення. До пенальті ми не готувалися, адже повторюся, що це лотерея. Ми 100 хвилин грали в меншості, десь хлопці не зовсім готові психологічно до таких моментів».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталій Володимирови Показати IP 23 Вересня 2021 17:50
Альберт,ти ж думай шо говориш...Не пенальті,а пєналькі правільно...
Ісса Ндойє Показати IP 23 Вересня 2021 20:00
Шахов !!! Ти не правий - це не лотерея, а демонстрація індивідуальної майстерности і самопідготовки окремого футболіста !!! А з таким підходом буде виховуватися стадність на полі як в отарі баранів ... Успіхів вАм !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus