USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пенсійний фонд капітально відремонтує приміщення у центрі Луцька

29 Серпня 2019 07:00
Дозвіл на здійснення поточного та капітального ремонту комунального приміщення на вулиці Кривий Вал надали депутати міськради.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 28 серпня.

Депутати підтримали проєкт рішення про надання Луцькому об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Волинської області дозволу на проведення поточного та капітального ремонту орендованого нежитлового приміщення на вулиці Кривий Вал, 32.

Відповідно до договору оренди нежитлових приміщень від 07.02.2018, Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області орендує нежитлове приміщення на вулиці Кривий Вал, 32, загальною площею 447 метрів квадратних.

Листом від 19 липня управління Пенсійного фонду України Волинської області звернулося з проханням надати дозвіл на проведення поточного ремонту в орендованому приміщенні.

У приміщенні ремонтні роботи не здійснювали близько 20 років, кабінет № 6 перебуває в аварійному стані і потребує невідкладного ремонту, щоб облаштувати нові робочі місця.

Тому вирішили надати Луцькому об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Волинської області дозвіл на проведення поточного та капітального ремонту (розбирання каркасу підвісних стель та улаштування нового каркасу посиленої конструкції підвісних стель, улаштування дверних прорізів, заповнення їх дверними блоками з металопластику, монтаж металопластикових вітражів, улаштування покриттів з ламінату, прокладання електричних та мережевих кабелів). Контроль за виконанням рішення поклали на постійну комісію міської ради з питань комунального майна та приватизації та заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Нагадаємо, у червні депутати міськради погодили пільгову оренду вказаного комунального приміщення для Пенсійного фонду. Тоді йшлося про дозвіл на ремонт приміщення на проспекті Президента Грушевського для створення відкритого офісу та майбутній ремонт приміщення на вулиці Кривий Вал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 29 Серпня 2019 10:24
це щоб виплачувати більші пенсії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus