USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Перемагали три чверті: «Старий Луцьк» втратив перемогу над одеською «БІПою»

29 Березня 2023 17:58
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» перемагав протягом трьох чвертей у матчі з одеською «БІПою», однак створити сенсацію лучани не зуміли, поступившись 61:68.

Алтухов відкрив лік очок лучан в цьому матчі, закинувши з-за дуги. Волиняни захопили лідерство у перші п‘ять хвилин (9:3), тож одесити вимушені були взяти тайм-аут, аби не дозволити «Старому Луцьку» відірватися ще більше. На гру це не надто вплинуло, адже завдяки дальнім влучанням Марківа та Коцька лучани впевнено виграли першу чверть – 17:9.

Читати ще: «Старий Луцьк» не зумів обіграти столичний «Київ-Баскет»

За половину другої чверті луцькі баскетболісти зуміли відірватися на +10 – 27:17. Відзначимо Алтухова, який ще з першої десятихвилинки продовжив роздавати класні передачі та влучати здалеку, закинувши дві поспіль «трьохи». Однак і одесити відповіли дальніми Шашкова та Ткаченка, а невдовзі «БІПА» скоротила відставання до -3. Команди продовжили закидати здалеку – Панфілов зробив +7 для «Старого Луцька». А за дві хвилини до великої перерви одесит Шашков отримав технічний фол за симуляцію та був дискваліфікований до кінця гри, адже раніше у нього був фол неспортивний. Після двох чвертей «Старий Луцьк» лідирував 42:29.

Як і у вчорашній грі, баскетболісти «Старого Луцька» невдало розпочали третю чверть. Протягом чотирьох хвилин вони не могли забити та дозволили одеситам скоротити відставання до -4. Володимир Журжій відреагував тайм-аутом, після якого лучани розмочили рахунок, а гра вирівнялася. Перед останньою чвертю «Старий Луцьк» лідирував 51:45.

На старті четвертої десятихвилинки «БІПА» здійснила ривок 9:3 та зрівняла рахунок – 54:54. В одеситів феєрив Агафонов, який невдовзі черговим влучанням вивів свою команду вперед. Останні хвилини лучани проводили без капітана Коцька, який отримав п‘ятий фол. В підсумку «Старий Луцьк» втратив перемогу – 61:68.

Володимир Коцько та Григорій Алтухов стали найрезультативнішими у складі лучан, забивши по 17 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє заключний для себе матч черкаського баблу з «Політехнікою-Галичиною».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван з Гнідави Показати IP 29 Березня 2023 19:17
ВН ! Шоби не тратити паперу перед початком чемпіонату пишіть статтю починаючи зі слів: " Старий Луцьк " програв усі матчі майбутнього чемпіонату" ! Буде лаконічно, правдиво і не будете десятки разів писати про одне, давно всім відоме і з наперед відомим результатом !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus