USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Перемогла правда», – депутат Луцькради про припинення відкликання

21 Серпня 2017 18:20
Депутати Луцької міської ради, яких на замовлення олігархічної групи «Континіум» хотіли відкликати члени БПП «Солідарність», кажуть, що припинення цього «цирку під егідою БПП» – це перемога правди над продажністю.

21 серпня члени Луцької ТВК проголосували за постанову про припинення ініціативи за відкликання депутатів міської ради Сергія Були, Костянтина Петрочука, Аркадія Соломатіна, Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка. Підставою для цього стали чисельні порушення процедури.

Депутат Сергій Була вважає, що комісія прийняла правильне рішення, аби законних підстав збирати підписи, з його слів, не було. Більше того - зібрані вони з численними порушеннями.

Його колега Євгеній Ткачук шкодує, що окремі олігархічні структури витратили стільки часу, коштів, людських ресурсів для того, аби попирхати депутатів, яких обирала громада.

«Правда завжди буде перемагати. Це - перемога правди, а не людей, які підкупляли та обманювали виборців», - каже про рішення комісії депутат.

Депутат, боєць АТО Аркадій Соломатін каже, що приводів радіти в нього відразу декілька. Адже його бойові побратими спростували брехню, поширену «шістками Континіуму» в соцмережах про те, що він, буцімто, не брав участі в бойових діях.

«У мене 2 радості: перша – один із ініціаторів відкликання запустив у мережі Фейсбук фейковий лист про мене. Мене дуже потішило, що командири з якими я служив підтвердили, що цей лист фейковий. А друге: правда завжди перемагає. Тому що найняті шістки показали своє справжнє обличчя. Як висновок – треба боротися далі!

І ще дуже хочу подякувати вишківцям (мешканцям мікрорайону Вишків, – ВН). Дорогі виборці, дякую, що підтримали мене».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
житель Показати IP 21 Серпня 2017 20:59
Ну а як жеш луцький робінгуд на візочку? А так як я говорив використали бариги диб.ла і крайнім зробили, витерли ножки і на смітник викинули. Хлопче ти не тільки фізично не справний а й хворий на голову, ти вирішив погратися в політичні ігри а погралися тобою.
Дуся до житель Показати IP 21 Серпня 2017 22:37
Житель- ти не житель, ти-МОРАЛЬНИЙ У%Д,якщо пишеш такі речі.Можливо,колись,якщо твої мізки будуть справні,задумаєшся,чому біда з тобою трапилась.А трапиться...
Анонім до житель Показати IP 21 Серпня 2017 22:49
Нехай йому буде добре. Він не відає, що творив
Вова до житель Показати IP 21 Серпня 2017 23:18
Все він добре продумана і файно на цьому заробив
Лучанка до житель Показати IP 22 Серпня 2017 11:05
Яке ж ти негідна і безстрокове .І Бог тебе накаже,не сумнівався...
Иван Показати IP 21 Серпня 2017 22:14
Куда уехал цирк? Он был ещё вчера. И ветер не успел сорвать со стен афиши........или......цирк уехал , клоуны остались
лучанка Показати IP 22 Серпня 2017 09:26
І,що народ, захотів і відкликати одного ворюгу.У нас проти ворюг все схвачено.Добилися правди?Ми ніхто і звать нас нікак. Коруція поглинула все. А це,що зараз твориться у міській владі,навіть цирком вже не можна назвати.Їх потрібно всіх викинути,ні одного теперішнього там чиновника не повинно бути.А нарід - це не в силі зробити. Правлять нами баранами одні ворюги і криміналітет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus