USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку припинили ініціативу за відкликання депутатів

21 Серпня 2017 16:44
Члени Луцької ТВК проголосували за постанову про припинення ініціативи за відкликання депутатів міської ради Сергія Були, Костянтина Петрочука, Аркадія Соломатіна, Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка.

Про це стало відомо сьогодні, 21 серпня, під час засідання Луцької міської виборчої комісії.

Так, члени ТВК проголосували за протокол про перевірку голосів за відкликання луцьких депутатів, в якому немає пункту про процедуру перевірки підписів лучан, які хотіли відкликати депутатів.

Голова комісії Леонід Будцев зауважив, що він не погоджується з цим протоколом і в протокол будуть внесені окремі думки про це.
За затвердження протоколу проголосували 10 членів комісії, проти затвердження – 8 членів комісії.

Далі на голосування поставили постанову «Про припинення ініціативи за відкликання депутатів Луцької міської ради».

У підсумку, цю постанову підтримали 10 членів комісії, 8 членів комісії проголосували проти.

Нагадаємо, лучанка, яка прийшла сьогодні підтвердити підпис за відкликання депутатів, зауважила, що вона за «партію Континіум», і вона не знає, при чому тут відкликання. Це вже не перший випадок, що люди не могли назвати прізвищ депутатів, за відкликання яких голосували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Відкликант Показати IP 21 Серпня 2017 17:02
А людською мовою, що це означає?
Бодя Показати IP 21 Серпня 2017 17:47
БАБЛО!
Иван Показати IP 21 Серпня 2017 17:59
Я знал что это просто цирк.
Сс до Иван Показати IP 21 Серпня 2017 18:34
Що цирк то цирк! Ну хоть хтось підзаробив) З самого початку було зрозуміло, що нічого з того не вийде!! Особливо коли з ініціативи головного відкликанта це все робилось, а він бідолага оказується в Континіумі працював, напевно то обставини і не більше, особливо порвало вихід з зеленкою, да і там все через дупу! еееххххх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus