USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Першого вересня діти не навчатимуться

1 Серпня 2013 17:44
Школярі Волині 1 вересня не навчатимуться. Навчання розпочнеться 2 вересня.

«Ми не повинні переносити навчальний процес через те, що 1 вересня у нас припадає на неділю. Ми підготували указ провести 1 вересня День знань», - заявив міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

Заняття у школах розпочнуться в понеділок, 2 вересня, - підкреслив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
буратіно Показати IP 1 Серпня 2013 17:54
Називається, порадували. Навчання з понеділка, але в неділю всі йдуть у школу, вчителі відповідно на роботу, за яку ніхто платити не збирається. Ура!
відмінник Показати IP 1 Серпня 2013 18:14
Таке міг видумати тільки "МИ"-Табачник,який підготував цей дебільний указ.
учень Показати IP 1 Серпня 2013 19:10
Вчителі так перерепрацювалися що один день можна і без зарплати
повна дурня Показати IP 1 Серпня 2013 21:07
Звісно, в державі абсурдів іти на роботу у законний вихідний, до того ж безкоштовно, люди згідні вважати нормою.
Лучанин Показати IP 2 Серпня 2013 01:38
Я щось не пам'ятаю щоб було якось інакше. І при союзі і при незалежності 1 вересня завжди йшли до школи. Теж мені новина!
Новини від сусідів http://www.0352.com.ua/news/356319 Показати IP 2 Серпня 2013 11:46
галичанин 02.08.2013 09:50 -1 0 +1 до пані учительки - ви хоч не розписуйтесь тут за усіх вчителів Тернополя і за усіх дітей... Те що ви тут пишете цілковита маячні як і те рішення д***а - вибачте. але іншого слова до цієї людини не підбереш - міністра табачника...(((( Недія це вихідний - родинний день і більшість родин із дітьми проводять його разом і це факт !! пропустить дитина службу божу чи ні - це не головний аргумент, аже більшість дітей до церкви не ходить. А головний аргумент - це те, що табачник викинув ахінею, а усі люди і головне діти мають це виконувати і плювати на те що даремно витрачається 3 години тупого стояння перед школою, плювати на те що зараз і у вересні теж прогнозується спека за 30 градусів на сонці - все зводиться до ТАК ТРЕБА !!! Кому так треба??? Це свято по великому рахунку передбачене для школярів початкових класів, а для остальних це свято взагалі пусте місце - ви школярів розпитайте старше 5 класу і почуєте їх думку стосовно першого дзвоника. І якщо це свято для початкових класів - то зробіть його цим дітям дійсно святом, а не тортурами з вистоювання по 3 години перед школою під сонцем. Тому пані вчительно не розказуйте байки а відверто скажіть, що треба провести як цього вимагає табачник - для галочки, щоб потім із міськно по голові директора не "погладили"... Я особисто закликаю батькув у неділю ігнорувати проведення 1 дзвоника !!! І що тут можна заперечити? Так би мовити: "И все так чудно и благородно", цитата з фільму "Не может быть"
викладач Показати IP 2 Серпня 2013 18:17
Вже пора припиняти оці пострадянські святкува "із приводу" і "без приводу". Перше вересня - це звичайний робочий день, це перший день нового навчального року. Так є у всій Європі. А свято це лише для першокласників. Неділя це законний вихідний. Багато хто на Західній Україні йде до церкви на ранішню службу.
Ласковая Показати IP 2 Серпня 2013 23:28
Табачник ще раз доказав, що в нього в мізказ дим від табака. Я за те щоб свято першого дзвоника і перший день навчання були в понеділок.
wahab Показати IP 31 Серпня 2013 16:05
Я також цілком підтримую написане в коментарях неділя для відпочинку, це святий день, а починати навчання треба було у понеділок і святкову лінійку також.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus