USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підсумки першого дня ЧУ з легкої атлетики у Луцьку

19 Липня 2018 08:30
Перший день був небагатий на фінали і це природно. Бар’єрний спринт прогнозовано виграла Анна Плотіцина, в чоловіків — Артем Шаматрін, причому із персональним рекордом і повторенням нормативу на Берлін. Багатоборець Олексій Касьянов був, до речі, тут бронзовим. На 10 кілометрах усіх з гандикапом випередив Микола Нижник, інформує Федерація легкої атлетики Волинської області.

До слова, Чемпіонат України з легкої атлетики стартував у Луцьку 18 липня і триватиме на луцькому стадіоні «Авангард» до 21 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПОРТИВНИЙ ЖУРНАЛІСТ ПОРІВНЯВ ЧУ В ЛУЦЬКУ З ЧЕМПІОНАТОМ США

"У фінал метання спису відібралися відразу шестеро волинян на чолі із Павлом Палієм. Дуже хотілося б від них медалі у фіналі (17.35). О 19.00 метатимуть фінал й жінки, серед яких троє наших.

Півфінали на 400 і 800 метрів визначили до фіналу тих, хто мав бути у них. Чемпіонка Європи рівнянка Наталка Прищепа, здалося, що бігла у півсили. На 400 метрах в жінок, де наразі божевільна конкуренція на кшталт жіночої висоти, у фіналі бігтиме чудове сузір’я — Климюк, Бризгіна, Бібік, Ляхова. Рижикова, Логвиненко, Мельник! Оце буде заруба... Наш Женя Гуцол також особливо не викладався у півфіналі, тим більше маючи норматив на чемпіонат Європи. Чекаємо на швидкість від нього у фіналі.

У четвер на чемпіонаті буде жиииииир... Фінали на 100, 400, 800 метрах, чоловічому стиплі, жіночій висоті і довжині, чоловічій довжині і списі. Ух! На все це дивитиметься з трибун Богдан Бондаренко", - йдеться у дописі.

Окрім того, ФЛАВО нагадує, що сьогодні на стадіоні запрацюють й диво-віртуальні окуляри від Lenovo, а на доріжки Авангарду перебазується Дитяча легка атлетика.

"Увечері чекайте автограф-сесію від переможця жіночих стрибків у висоту і, звісно, того ж Бондаренка", - додають у федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus