USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після переговорів Путіна і Лукашенка раптово почали перевірку білоруських сил реагування

4 Травня 2022 10:27
У білоруських збройних силах почалась раптова перевірка готовності сил реагування. Зокрема один ракетний дивізіон почав переміщуватися до району призначення.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ з посиланням на білоруське видання «Белта», передає УП.

«З метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади збройних сил республіки білорусь здійснює переміщення з пункту постійної дислокації до району призначення», – йдеться в повідомленні.

Як пише «Белта», «мета перевірки – оцінка готовності та здатності особового складу до оперативного реагування на можливе виникнення кризових ситуацій. Військові частини та підрозділи діятимуть на незнайомих ділянках місцевості в умовах обстановки, що швидко змінюється». При цьому склад сил, які залучають до перевірки, поетапно нарощуватиметься.

Стверджують, що ця перевірка не нестиме «жодної загрози ні для європейської спільноти загалом, ні для сусідніх країн зокрема».

Напередодні білоруський самопроголошений президент олександр лукашенко і російський президент володимир путін телефоном обговорили «ситуацію в контексті спеціальної військової операції із захисту Донбасу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus