USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після перевірки «Луцьктепла» розпочали кримінальне провадження

26 Червня 2019 10:47
За результатами здійсненої перевірки підприємства «Луцьктепло» відкрито кримінальну справу, а всі дані було направлено до держаудитслужби.

Про це йшлося 26 червня під час засідання 58-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у ході проведення перевірки на ДКП «Луцьктепло» виявили низку порушень, зокрема невідповідностей у документообігу.

Депутатка Юлія Вусенко до початку сесії підняла питання щодо роботи ДКП «Луцьктепло». Вона звернула увагу на те, що добігає кінця програма щодо облаштування в багатоквартирних будинках індивідуальних теплових пунктів.

Обраниця громади зазначила, що зараз так і не зрозуміло, чи буде в результаті перевірки продовжено контракт із чинної керівницею підприємства Валентиною Малютіною.

«Ми просимо дати працювати керівниці до завершення проекту щодо встановлення індивідуальних теплових лічильників у будинках», – сказала Юлія Вусенко.
Депутат Павло Данильчук попросив озвучити результати перевірки підприємства, аби депутати ознайомилися з можливими порушеннями. Також обранець громади попросив вказати, хто в майбутньому може обійняти посади директора підприємства «Луцьктепло».

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що нещодавно зустрічався з представниками Європейського банку інвестицій і розвитку.

«Ми обговорили ситуацію і співпраця триватиме», – наголосив Григорій Пустовіт.

Він розповів, що в результаті перевірки «Луцьктепла» було порушено кримінальну справу, а наявну інформацію направили в держаудитслужбу, аби та теж провела ревізію. Після цієї перевірки зібрану інформацію оприлюднять для громадськості.

«Не все так добре, як хотілося би всім нам, на цьому підприємстві. Не потрібно тут робити політику, бо це господарське питання», – резюмував Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Червня 2019 11:49
...А ПО НАРАХУВАННЮ ПЛАТИ "ЗА ТЕПЛО" -ПОПЕРЕД ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.
ігор луцький до Анонім Показати IP 26 Червня 2019 15:15
Бачу звик говорити ,,расея впереди планеты всей"
Пп Показати IP 26 Червня 2019 13:36
За тепло платимо найбільше в Україні
Івін Показати IP 26 Червня 2019 22:45
Прискіпатись до проблем в документообізі - найпростіше. А от знайти більш вагомий привід для втручання в злагоджену роботу одного із найвагоміших за соціальною значимістю підприємств обласного центру не вистачило "найгрунтовніших" технічних знань та навичок висококласних спеціалістів департаменту ЖКГ ЛМР. Сумно - в пошані лише бюрократи. А взимку - будемо грітись від тепла спалених паперів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus