USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Після вибуху, у якому загинув Захарченко, помер його «міністр»

1 Вересня 2018 14:48
У "ДНР" помер соратник лідера невизнаної республіки Олександра Захарченка і місцевий "міністр доходів" Олександр Тимофєєв з позивним "Ташкент".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на власні джерела.

"Він помер близько 22.00", - розповів виданню співрозмовник, який був особисто знайомий з Тимофеєвим. У той же час на сайті "Миротворець" теж з'явилася інформація про смерть "міністра ДНР".

"Ліквідовано російськими спецслужбами 31.08.2018 р.", - повідомляє "Миротворець".

Сепаратистські ЗМІ поки не підтверджують смерть "Ташкента".

За інформацією, підконтрольного бойовикам видання "ДАН" разом з Захарченко загинув його охоронець. За інформацією ЗМІ, Тимофєєв також постраждав в результаті вибуху в кафе "Сепар", після якого помер Олександр Захарченко. Тимофєєв зайняв посаду "міністра доходів і зборів ДНР" з 12 листопада 2014 року. Він був пов'язаний з контрабандними поставками в РФ контрафактної продукції. Також він брав участь у рейдерських захопленнях підприємств і підпорядкував собі весь оборот вугілля "ДНР".

Статки "Ташкента" оцінюються в 17 мільйонів доларів. Тимофєєв був близьким соратником Захарченко. Однак ЗМІ повідомляють, що нещодавно між друзями стався конфлікт.

Як повідомлялося, 31 серпня стало відомо про загибель ватажка бойовиків «ДНР» Захарченка - він дістав смертельне поранення внаслідок вибуху в кафе «Сепар» в центрі Донецька, в якому на той момент перебував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 1 Вересня 2018 15:32
Господи помилуй, невже нам з ними жити... Міністри з офіційними "погонялами", ресторан "Сєпар"
горити в пекли Показати IP 1 Вересня 2018 15:46
Бобик здох

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus