USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу Луцька побудують багатоквартирний будинок

4 Квітня 2019 16:57
Будинок до 12 метрів заввишки планують побудувати на території Княгининівської ОТГ.

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями у селі Зміїнець Луцького району видали відповідно до наказу сектору містобудування та архітектури Луцької райдержадміністрації.

Замовником виступило ТзОВ «Традиція 2018», зареєстроване у Луцьку.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Функціональне призначення: землі житлової та громадської забудови, відповідає детальному плану території земельної ділянки, затвердженому рішенням Княгининівської сільради від 7 грудня 2018 року.

Гранчинодопустима висотність будинку – 12 метрів, максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 24%. Щодо планувальних обмежень, вказують прибережно-захисну смугу, водоохоронну зону водойми – 25 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2019 17:55
А хто понесе відповідальність за знищену забудовами заплаву і розливні луги р. Стир у Рованцях ? А хто дурний забудував об'їздну дорогу Луцька на боратинських землях ? І після того ще хтось надіється, що Луцьк залишиться обласним центром ? Не хватає розуму навіть на сьогодні, а про майбутнє вже нема про що й говорити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus