USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Побувати у всіх селах округу: волинський нардеп звітувала перед громадою

27 Вересня 2018 12:50
Під час сесії Любешівської селищної ради відбувся публічний звіт народного депутата України Ірини Констанкевич перед виборцями. Усіх присутніх проінформували про те,що вдалося зробити Ірині Мирославівні за другий парламентський рік на окрузі, йдеться на сайті нардепа.

Найбільше законопроектів – 30 – серед п’яти депутатів мажоритарників, які представляють у парламенті Волинь, підготувала Ірина Констанкевич. Це законопроекти, які «народилися» на 23-му виборчому окрузі і стосуються питань заробітних плат вчителів, харчування дітей чорнобильців, пенсійного законодавства.

Також парламентар активно зустрічається з громадами свого виборчого округу. За звітний період відбулося 147 таких зустрічей, у яких взяли участь більше 15 тисяч людей.


«Ще на початку своєї каденції я поставила собі за мету побувати у всіх населених пунктах свого округу. Ці зустрічі є важливими як для мене, так і для людей, адже, тільки разом ми можемо вирішувати їх проблеми», - зауважила Ірина Констанкевич.

За результатами цих зустрічей нардепом підготувала 615 запитів та звернень,що стосуються соціального захисту громадян, освіти, медицини, розвитку соціальної інфраструктури, субвенції місцевим бюджетам, ремонту доріг, екології та захисту довкілля.

На соціально-економічний розвиток громад Любешівського району з ініціативи Ірини Констанкевич залучили 3 млн 103 тисячі гривень державних коштів за період з 1 вересня 2017 року до 31 липня 2018 року.

Не залишається осторонь і фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і спільно з громадами на соціально-економічний розвиток Любешівського району було залучає більше як 600 тисяч гривень.

«Волинь – це левова частка сільських територій, які потребують додаткового фінансування, про що я постійно наголошую і у Верховній раді, і в уряді», - розповіла Ірина Констанкевич.


Під час обговорення звіту, любешівці дякували Ірині Констанкевич за все, що вдалося зробити, зокрема і для району.

«В першу чергу подякувати за той обсяг роботи, який Ви проводите на своєму виборчому окрузі, а в нашому селі завдяки Вам облаштований прекрасний дитячий майданчик», - зауважила депутат селищної ради Наталія Струк-Маковецька.

Селищний голова Олег Кух теж подякував нардепу за підтримку та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

На черзі публічні звіти Ірини Констанкевич у Ківерцівському, Камінь-Каширському і Маневицькому районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus