USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Побив вікна, щоб товариш успішно склав іспит

6 Травня 2012 13:24
Мешканець Ковеля побив вікна у шкільному кабінеті, в якому учні складали іспит. Цим хлопець хотів допомогти товаришу списати й отримати хороший результат.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Нещодавно до ковельських правоохоронців звернувся директор однієї зі шкіл міста Ковеля. Він повідомив, що колишній учень цієї школи на ім’я Олександр побив вікна в одному із класів, в якому учні якраз складали іспит.
За підозрою у скоєнні хуліганства правоохоронці затримали мешканця міста ‒ 18-річного Олександра. Хлопець раніше у поле зору міліціонерів не потрапляв.
Як зʼясувалося згодом, на протиправний вчинок його підштовхнув друг, який здавав екзамен. Таким чином Олександр мав відволікти увагу вчителів: хлопці сподівалися, що в них з’явиться нагода списати невивчений матеріал.
Наразі місцевий шибеник відпущений додому. За необдуманий вчинок адміністративна відповідальність батькам неповнолітнього забезпечена. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 7 Травня 2012 02:08
Щодо відповідальності це зрозуміло, а могли б і написати для завершення, встиг списати той "герой" чи ні.
City Показати IP 7 Травня 2012 09:24
18-річний Олександр. Адміністративна відповідальність батькам неповнолітнього забезпечена????? Неповнолітній це про того, що списував? Чи у Ковелі повноліття з 21 року настає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus