USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Подякував», фокуси з холостячкою та вигнання ведучого: повернення волинської Ліги сміху. Репортаж

11 Вересня 2019 08:15
Наприкінці травня у Луцьку відбувся другий тур студентської Ліги сміху. Волинь, після якого усі команди пішли на літні канікули, і лише учора, 11 вересня, лігосмішники з Луцька, Львова та Рівного знову зустрілися, аби побатлитися жартами вже у третьому етапі. Команди класно підготувалися, жартуючи над холостячкою Іванною Гончарук, яка є однією з тренерів, про Луцьк, Волинь, а окремі команди виганяли з ведучого Микиту Чибаря, якому не знайшлося місця у залі, «бо білет коштує 100 гривень».

Втім, усе розпочалося усе з традиційної пісня привітання «Я уже приехал, это Лига Смеха!», під час якої сім команд увірвалися на сцену, де вже невдовзі вони мали виступати, піднімаючи настрій луцькій публіці.
Цього разу організатори вирішили поділити сім команд на три блоки. Так, після виступу та оцінки від суддів обидві команди мали шанс заробити ще по балу, але для цього потрібно було якомога смішніше відповісти на питання з залу від глядачів.

І блок

Відкривала вечір команда луцьких іноземних філологів, які показували, як викладають англійську в сільській школі: вчителька мала дуже смішний акцент, коли говорила англійською, ще й при цьому жартувала над учнем, який мав хорошу вимову. Основною мініатюрою виступу стали фокуси на картах з холостячкою Іванною Гончарук. Тренери оцінили дебютний виступ вечора у три бали з чотирьох.
Після цього на сцену вийшли рівняни «Абихто», фішкою яких є суржик у жартах та мініатюрах. Вже з самого початку команда жартувала над Іванною Гончарук, а потім прозвучав жарт про дерева у футбольному клубі «Волинь», які потім поїдуть грати за «Верес». Також «Абихто» використали тему з джигіталізації України, показавши, якою буде «держава у смартфоні» на прикладі маршрутки. Вердикт тренерів – також три бали з чотирьох.
Щоправда у батлі смішнішими, на думку тренерів, виявилися рівняни, які отримали до скарбнички ще один бал.

ІІ блок

«Пацанва» з селища Білка, що на Рівненщині, відкривала другий блок. Своїм «сєльским гумором» команда жартувала про селян та городських, а також показували різноманітні мініатюри, зокрема одна з них – розмова лівого і правого кросівка.
У суперниках «Пацанви» – львівський «Джем». Команда складалася з двох хлопців та дівчат, але дівчата вирішили «підсилитися і вигнати всіх хлопців з команди», і це їм допомогло заробити максимальний бал, а все це через «допомогу» ведучого Микити Чибаря, який, щоправда, допомогти нічим не зміг, адже його залишили одного на сцені. Не допомогли навіть дівчата, тож «команду Чибаря» тренери вперше в історії вигнали без жодного балу. Йому навіть не знайшлося місця в залі бо «білет коштує 100 гривень.
Свою перевагу львів’янки довели й в батлі, додавши до максимального балу після виступу ще один бал.

ІІІ блок

Чи не найсильнішим був третій блок команд, де зібралися місцеві «Open space», «Репертуар» та команда з Володимирця «Оптом Дешевше».

Темпу своїм суперникам задали «Open space», в яких був один новий учасник. Сєрого представили дуже вихованим, адже після сексу він завжди каже дівчатам: «Подякував!». Також дует хлопців жартував про Луцьк та Волинь: «Ми настільки любимо Волинь, що співаємо «Волинь моя» тверезими». На їхню думку Зеленський не приїжджає до Луцька, бо в місті все в порядку. Такий виступ заслуговував на максимальну оцінку від тренерів, які підвелися всі четверо.
Лучани «Репертуар» запам’яталися публіці лише спільною репетицією танцівників та співаків через скорочення бюджету в опері. Не оцінили виступ і тренери, яких було двоє, очевидно, пам’ятаючи попередні значно сильніші виступи команди.
Далі на сцені з’явилися «Оптом Дешевше», учасники-школярі якого, як і зазвичай, жартома знущалися зі свого фізрука. Також за допомогою стенд-апу вони жартували з тренерів. В підсумку, вони також отримали два бали.
До того ж, «овпенспейсівці» заробили ще один бал у батлі

Хто вилетів

За путівку до півфіналу змагалися дві команди, у яких виявилося найменше балів за підсумками сьогоднішньої та попередньої двох ігор: «Репертуар» та «Пацанва». Смішнішими у батлі виявилися лучани, які і пройшли в півфінал, класніше відповівши на питання з залу. Саме у цьому етапі на сцену нарешті вийдуть тренери та спробують себе у шкурі лігосмішників, а волинську Лігу сміху покинула «Пацанва» з Білки під традиційне «Все буде добре»!

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus