USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Подробиці затримання на хабарі посадовця РДА на Волині

18 Лютого 2019 11:27
Слідчі детективи поліції Волині спільно із оперативниками управління захисту економіки у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили на отриманні неправомірної вигоди головного спеціаліста відділу соціального захисту населення однієї із районних державних адміністрацій області. Про подробиці інформує прес-служба волинської поліції.

Слідчі детективи проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Під час слідства встановлено, що посадовець отримав від приватного підприємця двома траншами неправомірну вигоду за невжиття заходів реагування по виявлених у ході перевірок дотримання трудового законодавства правопорушеннях. Зловмисника викрито і затримано під час отримання ним чергового траншу неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. грн.. Напередодні правопорушник незаконно отримав від підприємця ще 2 тис. грн..

На даний час, вирішується питання про повідомлення службовцю райдержадміністрації про підозру та обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 18 Лютого 2019 12:16
навіщо затримувати якщо потім відпустять як і всіх чиновників.
Лучанка Показати IP 18 Лютого 2019 16:45
.....а відколи це звичайні спеціалісти мають повноваження щодо "вжиття" чи" невжиття"заходів реагування по виявлених у ході перевірок дотримання трудового законодавства правопорушеннях"???????????? завжди перевірки такого плану здійснює комісія....тай мораторій на їх проведення не відмінений...чергова сфабрикована справа.....
Уц до Лучанка Показати IP 18 Лютого 2019 23:18
Вчи матчасть. І не умнічай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus