USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подвір'я найстарішої школи Ківерцівського району облаштували бруківкою

10 Грудня 2018 10:26
Нещодавно біля входу до школи І-ІІІ ступенів №1 міста Ківерці була лише земля. Тому після дощу це створювало чимало проблем, адже болото потрапляло до приміщеннята забруднювало взуття, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Ми давно хотіли покласти там бруківку, - розповідає директор школи Світлана Люшук. – Однак наша школа – найстаріша в районі. Її звели ще в 1931 році, відтак є чимало проблем. Вирішувати їх останнім часом активно допомагає Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Зокрема, завдяки Фонду на основі співфінансування ми отримали дев’ять комп’ютерних столів. Для сьомого класу придбали нову дошку, адже попередня була настільки старою, що вже не було видно, що на ній написано. За сприяння народного депутата України Ірини Констанкевич наш навчальний заклад отримав два комплекти шкільних парт та п’ять ноутбуків. А нещодавно завдяки Фонду перед школою було покладено бруківку».

Демонстраційну дошку, два годинники-таймери, по два набори шахів та шашок від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримали і учні школи №3 І-ІІІ ступенів міста Ківерці.

«Діти охоче навчаються грі, яка розвиває логічне мислення, - стверджує вчитель фізики Олександр Кушнір. – Тому переконаний, що в Україні грі в шахи і шашки потрібно навчати у школі, як це свого часу зробили в Грузії. До речі, вихованець нашої школи, учень восьмого класу Сашко Волох є кандидатом у майстри спорту із шахів. Тому хочемо розвивати наш гурток «Дебют», де будемо навчати дітей грі не лише в шахи, шашки але й складати Кубик Рубика та іншим іграм, які розвиватимуть логічне мислення.

Також завдяки Фонду в ці дні вставляють енергоощадні вікна. «Старі вікна в аварійному стані, не закривалися, - розповідає Віта Черній, голова батьківського комітету в 4-А класі. – А в цьому класі у дві зміни навчаються діти. Тож ми звернулися до Фонду і на умовах співфінансування придбано три вікна. Тому ми, батьки, щиро вдячні Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 10 Грудня 2018 13:55
То де фото бруківки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus